Supervuoro

Hyvinkään Tahko 2023

Viestejä
386
Harmi, Mizin olisi suonut jatkavan mutta en sitten pelaajan omasta tahtotilasta tiedä. Onnea jatkoon kuitenkin, vahva paluu Tahkoon oli Matikalla. Niemeä kai nyt on huudeltu "lääkärintarkastusta vaille" varmana. Jos on kunnossa niin kelpaa kyllä mutta vähän arvelluttaa tuo loukkaantumishistoria. Nikkasen parista viimeisestä kaudesta ei hyvä kuva jäänyt kun kolmoskoppari oli koko ajan telakalla ja se takakentän sekoilu olikin sitten sen mukaista. Eli Haukalle tai Raesmaalle Niemen "backupiksi" kyllä peukkua täältä. Nuo kolme kaiketi ne vaihtoehdot Nurmion pariksi on ellei kuuluisa johto vedä jotain kaniinia hatusta.
 
Viestejä
372
Juu, voi olla ettei AYS jatka.
Vahvasti kartoitetaan muita pelinjohtajia.

Johdolla ja AYS erinäkemykset rooleista, vastuualueet ja työnjako.

Toivottavasti saadaan hommat nopeasti selville, pääsee joukkue rauhassa valmistautuu ensi kauteen.

AYS olisi Matikan halunnut jatkavan, johto ei.
Siinä yksi suuri erinäkemys.

Joo, ry:n hallitus ei paljon AYSin näkemyksiä kaipaa kun tekee sopimuksia. Ilmeisen turhauttavaa.
 
Viestejä
1,718
AYS on toiminnanjohtaja Tahko ry:ssä tuossa äsken piti itsekin kirjoittamani oy:n johto (eli rahamiehet, joiden luotsaama oy pyrittää superia) ei paljon AYSia ilmeisesti kuuntele.
Jos johto ei pelaaja-asioissa kuuntele pelinjohtajaa, niin kyllähän se kertoo luottamuspulasta. Yleensä jos pelinjohtaja ei nauti johdon luottamusta, niin pelinjohtaja huomaa pian olevansa entinen pelinjohtaja.

Se on hyvä uutinen kaikille muille superin joukkueille, koska Antti on mielestäni erittäin hyvä pelinjohtaja.
 
Viestejä
386
Joo siis Anttia jos ketä olisi Oy:n johdon nimenomaan pitänyt kuunnella. Tällä haavaa en keksi kyllä ketään edes samanveroista pelinjohtajaa Tahkon laikkoihin mitä Antti olisi. Etenkin kun iso osa tämän kauden jengistä jatkaa myös ensi kaudella. Mitä tuohon Haukkaan tulee niin onhan hän kokemusta kartuttanut Imatralla mutta jos Niemi ei tulisi niin Haukka tai Raesmaa olisi Missyyn verrattuna downgrade, Niemi taasen kunnossa ollessaan mielestäni pieni upgrade jos puhutaan pelkästään ulkopelistä.
 
Viestejä
1,078
Kyllä kai Matikan lähtö sinetöi sen, että Riku Niemi on tulossa? En itse usko Haukan tai Raesmaan tuloon. Mitä te muut ajattelette asiasta?
 
Viestejä
372
Jos huhut pitää paikkaansa, niin ollaan kyllä menossa pelinjohdossa rankasti taaksepäin, vaikka tietyn katsomo-osan hartain toive taitaakin nyt toteutua.

Ärsyttää kyllä vietävästi AYSin puolesta. Uusi raikas peli-ilme, tulos nousi 9. sijasta 4. sijaan, katsomossa oli väkeä, pelaajat arvostaa... ja lopputulos on, että ilmeisesti arvostusta/ luottamusta ei johtoportaalta löydy.
 
Viestejä
645
Rouhiainen on aivan mahdollinen korvaaja kopparina ja lisäjalat nyt kun Vierimaa on poissa. Sitä en tiedä, onko hallituksella tahtotilaa palata Rouhiaiseen, ja olisiko oikeasti kysymys tasonnostosta vai laskusta Miziin nähden. Kuitenkin sisäpelivahvuudet ovat hyvin erilaiset.

Olen ottanut nyt hetken irtioton pesiksestä, enkä ole perillä aivan viimeisimmistä juoruista. Totuus kuitenkin on, että Mizin sopimuksen katkaisu on ollut tiedossa jo pidemmän aikaa, ja kyllä tässä on ollut siksi aikaa haeskella korvaavaa pelaajaa jo hetken verran. Varmaan on tiedossa jo, vaikkei ole julkistettu.
 
Viestejä
92
Rouhiainen kyllä viimeine mies kenet takakentälle tai sisäpeliin ottaisin, toivottavasti Niemi tulee.

Miksi AYS ei jatkaisi? Koska hyvä ystävä Mizi ei saanut jatkosopparia, vai onko taustalla muutakin.
 
Viestejä
645
Miksi AYS ei jatkaisi? Koska hyvä ystävä Mizi ei saanut jatkosopparia, vai onko taustalla muutakin.
Varmasti taustalla on ihan henkilökemiajuttuja, mutta sitten myös tuo jo mainittu perheenlisäys muokkaa sitä toimenkuvaa. Itse olen koko ajan sanonut, että mielikuva Antista pelinjohtajana on jatkuvasti ottanut askeleita myönteisempään suuntaan ja toivon että jatkaa. Mutta elämässä on ehkä Antillekin tärkeämpiä prioriteetteja, ja varsinkin jos on jotain skismaa sinne ylemmäs päin.
 
Viestejä
645
Haukkaa en pitänyt missään vaiheessa edes optiona. Ei vaan taso riitä tuohon, mihin Tahko nyt yrittää itsensä sementoida (eikä toivottavasti ota pelaajapolitiikassa taka-askelia). Taso ei myöskään riitä Raesmaalla.
 
Viestejä
386
Ei nyt mitään Rouhia tänne, eiköhän se kortti ole katsottu, plus hän on profiililtaan täsmälleen samanlainen kakkoskoppari kuin Nurmio (Nurmio toki parempi), eli silloin toisen pitäisi pelata "väärällä" puolella. Nyt se Niemi tänne ja kädet ristiin että pysyy ehjänä ja Raesmaa stunttaa tarvittaessa.
Tällä hetkellä mielenkiinnolla odotellaan myös sitä Vikströmin mahdollista jääntiä, mihin en valitettavasti usko, joten se Eskelinen tullessaan ottanee Jersyn paikan sisällä kakkosena ja ulkona kakkos-tai kolmosvahtina (Kuitunen ja Lehtola hoitaa sitten etukentän). Jokeriosastolle jäänee sitten etenijäjokerin paikka jota alkaisin kyllä Tuomelle sovittelemaan ja kolmas paikka olisi sitten Korelle. Jos Kore lopettaisi nyt (mihin en usko), niin siihen sitten Rättö tai Kyhyräinen.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös