Supervuoro Verkkolehti »

Hyvinkään Tahko 2022

Viestejä
1,499
En tiedä teistä muista, mutta jotenkin Nisun pelaaminen Tahkossa tuntuu loogiselta ja luonnolliselta. Niin monta kautta näin Nisun ensin JoMa:n ja sitten Mansen paidassa pelaamassa Pihkalassa, että mieheen ehti jo tottua. Ja nyt Nisu pelaa meillä! Oma poika!
Jos on naisen logiikka määritelty, niin tätä logiikkaa ei pysty määrittelemään. - Ehkä tuon Nisun on nähnyt joku toinenkin pelaavan, joten luultavasti Nisu siirtyy taas uuteen kotoon!
 

LBC

Viestejä
3,625
Tahko taisi pelatakin tänään. Piste jäi liitolle, kova nousu 1. jaksolla ei sitten riittänyt . Niemi paukutteli toisessa jaksossa voiton ja kirjasi tuolla kova tehot ja prosentitkin. Täytyy ehken oikein katsoa tuo kohta jälkikäteen, kun on ollut niin kiiru seurata tätä keskustelua oleellisista :p
 
Viestejä
144
Tärkeä voitto ja upea nousu ensimmäisellä jaksolla tasoihin. Ulkopeli taas hyvällä tasolla, jos unohdetaan se Alasen harhaheitto ensimmäisellä jaksolla.
 
Viestejä
2,838
Eipä muuta kun pesisjone Kouvolaan livenä kuuntelee
Se on Jonne ei Jone. Ja miks mun pitäis Kouvolaa mennä, ku ihan fanikamerasta kuulee että normaali äänenpaino on. Teet tästä kyllä ihan hirveen ison numeron, en ymmärrä miten jotain voi häiritä noin paljon kuuluttajan äänenpaino. Ja en jatka tätä väittelyä enempää mutta mikäli haluat tehdä tästä näin ison numeron voit ihan keskenäsi siitä väitellä siitä.
 
Viestejä
1,469
Nisu 1+7! Nisu on elämänsä kunnossa fyysisesti ja todennäköisesti henkisestikin ja se näkyy kentällä. Tästä on hyvä jatkaa!
 
Viestejä
1,469
Pekalta ihan hyvää ja kiihkotonta analyysia.

Matikan ja Nurmion heittovoimasta voi olla ainakin Matikan osalta eri mieltä. Matikka poltti tappoheitolla takakentältä Manse-ottelussa etenijän ja takasi kotarit meille. Pallo tuli kotipesään melko sopivasti, hiukan Alanen joutui peruuttamaan, mutta sai kuitenkin kiinni. Vimpeli-ottelussa Matikka heitti samanlaisen takakenttäheiton, mutta silloin se meni pitkäksi. Eli kyllä Matikalta ainakin tyydyttävästi heittovoimaa löytyy, mutta en osaa sanoa kuinka kävisi jos hän joutuisi aivan takarajalta heittämään. Nurmion osalta minulla ei ole mielipidettä heittovoimasta.

Lehtola on kyllä potentiaalinen kaveri etukentällä ja myös mailan varressa. Tarvitsee vaan pelejä alle.

KT ei ole ihan ollut toivotulla tasolla kolmosena, mutta siirteli JymyJussit pelissä kaveria eteenpäin jo 60% tehoilla. Toivotaan, että vielä parantaa.

Vikin heittokädestä en osaa sanoa mitään koska en ole kiinnittänyt asiaan juuri huomiota. Sisällä Viki kyllä osaa asiansa.

Alasesta olen Pekan kanssa ainakin jonkin verran samaa mieltä. Asentoväärien vuoksi Peetu on antanut jonkin verran (muutaman) vapaataipaleen. Matala syöttö on Peetun pääase, mutta vastustajat varmasti huutavat sitä aktiivisesti vääräksi. joka todennäköisesti vaikuttaa tuomareihin. Tässä on pieni riskin paikka sillä aktiivisesti pelaava Peetu on kyllä Tahkolle erittäin tärkeä. Jos vastustajat saavat Peetun epäröimään tai pelaamaan liian varovaisesti niin ulkopeli kärsii. Tätä asiaa varmaan Peetu ja pelijohto yhdessä miettivät.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1,469
Ja kyllä mun mielestä Antin tulo ykköspelinjohtajaksi on ollut hyvä asia seuralle ja joukkueelle. Saatiin uutta ja nuorehkoa verta pelinjohtoon. Sämpy ja Miika olivat jonkin verran kuluneita hahmoja pelinjohtajina. Uudistumista tarvittiin ja se saatiin Antin kautta. Kunpa kaikki menisi vain hyvin niin seuran tulevaisuus voisi olla erittäinkin hyvä!
 
Viestejä
480
Olihan siinä Pekalta kyllä ihan hyvää analyysiä. Tartutaan pariin kohtaan tuosta tekstistä: Vikströmin heittokäsi ei kyllä ole niin iso ongelma mitä Pekka väittää, vaikkakaan ei se varmaan sarjan parhaita etumiehen käsiä ole, mutta en usko että homma siitä jää kiinni, varsinkin kun Alanen hakee erittäin sähäkästi lyhyitä ja hänen kätensä kyllä riittää niistä polttamaan. Joten kompensoikoon se sitten. Ja nyt kun Alasesta alettiin puhua niin pakko sanoa että tykkään kovasti! On tosiaan jatkanut siitä mihin jäi viime kaudella ja paranee vaan koko ajan.
Kyllähän potentiaalia tuossa joukkueessa tosiaan on vaikka mihin, kaiken mennessä nappiin en pidä mitalipelejäkään oikeasti mahdottomuutena. Ja Ays on kyllä tuonut näin neljän pelin otannalla erittäin raikkaan tuulahduksen tuohon peliin, etenkin sisäpelin osalta.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös