Supervuoro Verkkolehti »

Hyvinkään Tahko 2021

Viestejä
1,450
Surakka tuntuu kaukaa haetulta, mutta kuinka monta peliä Alanen pelasi tällä kaudella Superissa? Vaikuttaako lahjakkaalta? Jos Tahko vielä tässä lukkari-asiassa viivyttelee niin käteen voi jäädä Musta Pekka eli se lukkari jota kukaan muu Superpesisseura ei halua.

Onko vaihtoehdot nyt Alanen uutena miehenä Tahkoon tai KT:lle jatkopahvi? Ei kai Väliahoa tänne saada? Onko kenelläkään kristallipalloa?
 
Viestejä
11,744
Petteri Alanen pelasi yhtä peliä lukuunottamata kaikki Manse PP:n pelit lukkarina tänä vuonna:


Mutta eihän tuo Manse PP ole vielä julkaissut Puhtimäen sopimusta ... vai onko?
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1,450
Muistan nähneeni Petteri Alasen lautasella kun Manse vieraili Pihkalassa. Ei tehnyt mitään suurta vaikutusta puoleen tai toiseen. Perussuorituksen teki ilman isoja mokia. Tosin vasta kyseessä 18-vuotias pelaaja. Hankalaa sanoa mihin kyvyt riittävät.
 
Viestejä
449
@Janski kanssa olen kyllä samaa mieltä siitä, että nyt pitäisi saada riveihin ihan valmis lukkari.
Näistä nuorista ehdokkaista Surakka on mielestäni paras, mutta ei tokikaan ykkösvaihtoehto, jos kokemusta olisi tarjolla (ei kuitenkaan niin paljon kuin Kodella). Alanen (-set) on itse ok, korkean tolppansa kanssa, mutta peli perustuu vähän liikaa hetken fiilikseen.

Onko ykkösessä ollut hyviä lukkareita? En ole nimittäin tällä kaudella seurannut kuin pari Haminan peliä.
 
Viestejä
110
Alanen ja Surakka mielenkiintoisia nuoria molemmat. Alanen fyysisesti edellä, tolppa ja käsi erittäin hyvät mutta vastavuoroisesti usein peli vie miestä eikä mies peliä. Surakka taas fyysisesti täysin raakile, mutta peliäly todella hyvä sekä bonuksena tekee pelaamisesta näyttävää.

Molemmat ilman sopimusta, tulee kumpi tahansa niin useamman vuoden projekti joka tapauksessa edessä.
 

Elk

Viestejä
884
Lukkari on toki tärkeä kaikille joukkueille, mutta Tahkolle yhtä kuumottavan tärkeä olisi sisäpeliin nro 3. Ihan puhtaasti mutu-pohjalta heitin täällä jokunen aika sitten Sasu Toikan nimen ihanteellisena hakuna tähän rooliin, ja niinhän tuo Arffmanin jutun mukaan näyttää olleenkin, että Tahko on häntä tavoitellut. Toikka olisi lyöntiprofiililtaan täysin erilainen pelaaja kuin Tahkossa tuohon rooliin tälläkin kaudella tarjolla olleet - monipuolisempi ja kovalyöntisempi eikä siten ole vaihtajana niin riippuvainen sellaisista lyönneistä, joissa riskinä on usein koppi, kuten esim. Vartamalla.

Lisäksi Toikka olisi etukenttäpelaaja. Nyt vain näyttää olevan suuri riski Toikan loukkaantumisessa. Sikäli voi sanoa, että Tahkolla on vähän epäonneakin näissä sinänsä hyvissä hauissaan. Tälle kaudelle haettiin Tuikka, mutta siinä kävi koronan takia kuten kävi, ja nyt sitten Toikan kanssa uhkaa käydä samoin toisesta syystä.
 
Viestejä
70
Joo, kaikkien loukkaantumiset on aina tosi ikäviä, mutta nyt tuo Sasun loukkaantuminen tuntuu vielä entistäkin ikävämmältä jos se pistää uusiksi myös Tahkon kuviot.
Onko missään muuten ollut tarkempaa tietoa, menikö akilles kuinka pahasti rikki?
 
Viestejä
4,096
Joo, kaikkien loukkaantumiset on aina tosi ikäviä, mutta nyt tuo Sasun loukkaantuminen tuntuu vielä entistäkin ikävämmältä jos se pistää uusiksi myös Tahkon kuviot.
Onko missään muuten ollut tarkempaa tietoa, menikö akilles kuinka pahasti rikki?

Sanotaan näin että Sasu pääsee 5-6kk jälkeen treenaamaan kunnolla.
 
Viestejä
110
Sikäli voi sanoa, että Tahkolla on vähän epäonneakin näissä sinänsä hyvissä hauissaan. Tälle kaudelle haettiin Tuikka, mutta siinä kävi koronan takia kuten kävi, ja nyt sitten Toikan kanssa uhkaa käydä samoin toisesta syystä.
Positiivista että johto on rohkeasti hakenut etukentälle tekijää, mutta Toikan hankinta olisi ollut ilman jänteen katkeamistakin riski. Tainnut olla jo pari vuotta putkeen jos jonkinlaista vaivaa, puolikuntoista pelaajaa ei tuohon jengiin kannata hommata.
 
Viestejä
479
Kyllähän Toikka kunnossa ollessaan olisi tosi hyvä hankinta, niin etukentälle kuin sisäpeliin kolmoseksi jolloin oltaisiin aidosti voitu pelata kahdella kärjellä jossa Hokki aloittasi sen vitosena ja pystyisi tarvittaessa kotiuttamaan mitä Metulta, Korelta ja Rätöltä jäisi.
Joku tämmöinen koostumus saataisiin:
1. Nurmio
2. Vikström
3. Toikka
4. Nikkanen
5. Hokkanen
6. Vartama
7. Patova
8. Kauppinen
9. "Alanen"
10. Kore
11. Rättö
12. Malikine/muut

Tosi harmi jos se Toikan siirto kariutuu nyt tuohon ikävään loukkiin, mutta minkäs näille mahtaa.
 
Viestejä
479
Mä olen @Maksava katsoja kanssa ihan samaa mieltä, että valmennuksellisesti olisi ollut tarve pitää Rantasesta kiinni. Olisi ollut mielenkiintoista tietää, mihin hän olisi Huuskoa saanut piiskattua. Menneelle kaudellehan Tahko otti, ainakin papereiden mukaan, käyttöön Olli Hartikaisen. En ihan tarkkaan tiedä, mikä hänen toimenkuvansa Tahkossa oli, tai näkikö kukaan häntä Pihkalassa edes? Minä en nähnyt. Ja jos hän siellä oli ja hänet oli tarkoitettu lukkarin avuksi, niin ei se nyt varsinaisesti otteissa näkynyt lautasella.

Eikä pelkästään se Ripen panos Huuskolle, vaan hän oli myös mailamiehenä valovuoden edellä tänä kesänä sitä roolia hoidellutta Kerolaa. Mutta mitäs näistä enää murehtimaan. Näillä mennään.
 
Viestejä
487
Pitäiskö ymmärtää tuo ”tuo vahvistusta ja kilpailua lukkarin tontille” niin että siellä tulee olemaan joku muukin lukkari?Huusko?
 
Viestejä
487
Olen aina välillä kritisoinut sitä, että Tahkon junnuihin jo hommataan pelaajia ympäri Suomea, mutta tässä Alasen kommentissa, ehkä se puoli, miksi voi olla viisastakin sitä tehdä: "Pelasin Tahkossa pari vuotta sitten junioreissa, joten Hyvinkää ei aivan vieras paikka itselle ole. Seurasta sekä sen toiminnasta jäi jo silloin erittäin hyvät fiilikset, joten on ilo päästä takaisin Pihkalaan kotijoukkueen väreissä."
 
Viestejä
97
Ihan mukavalta alkaa vaikuttamaan. Nurmio on parannus Rouhiin, samoin Alanen Huuskoon. Laten lähtö toki kirpaisee.. Toivottavasti verkot on vesillä sen etukenttäpelaajan suhteen. Toikka kuulostaisi kyllä hyvältä, mutta onko liian suuri riski? Toki Sasu saattaa myös miettiä paluuta kasvattajaseura Haminaan, sinne varmaan päätyykin mikäli tahko ei ole enää kiinnostunut.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös