Supervuoro Verkkolehti »

Hyvinkään Tahko 2020

Viestejä
97
Oli kyllä jopa huolestuttavan heikkoa peliä. Keulasta ei tule yhtään peräkkäisiä onnistumisia. Metullekkin varmaan tuli (jälleen) joku vamma kun siirrettiin jokeriksi. Karmea työmäärä edessä jos kouvolalta meinataan pinnoja saada sarjassa..
 
Viestejä
97
Ei kannata vielä yhden treenipelin jälkeen tehdä äkkipikaisia johtopäätöksiä
Ei tässä mikään paniikkinappula ole pohjassa, mutta kyllä tasoero näyttäisi tällä hetkellä olevan kohtuu suuri. Vaikka olikin vain yksi treenipeli niin kyllähän tässä nähtiin oikeasti kovaa ulkokenttää vastaan juuri niitä uhkakuvia mitä Kuosmanen ja kumppanit maalailivat omassa ohjelmassaan.
 
Viestejä
1,450
Ketkä löivät juoksut ja ketkä toivat? Miten Kore pelasi? Entä KT (hänestähän on paljon puhuttu)? Onnistuiko kukaan muita paremmin? Miten pelinjohto (Uki&Co) onnistui?
 
Viestejä
1,450
Voisiko joku pelin esim. Ruudusta nähnyt kuitenkin kertoa lähemmin mikä meni pieleen Tahkon osalta ja missä vastaavasti onnistuttiin?
 
Viestejä
880
Vastustaja oli hyvä hyvä, liiankin hyvä Tahkolle. Tahkolla oli yhdeksikössä mukana yli puolet pelkästään koppijokereita. Siinä tiivistelmä.
Joo, eipä siinä paljoa kommentoimista ole. Tahkolla ei onnistunut mikään. Kertakaikkiaan mikään. Kolmisen vuoroparia seurasin melko tiiviisti kumpaakin jaksoa, mutta kotikatsomossakin ote herpaantui ajoittain, milloin lähdin keittämään kahvit ja milloin hain jääkaapista olutta, kun molemmat jaksot olivat ratkenneet. Ainoa hyvä asia on, että kauden alkuun on vielä pari viikkoa aikaa.
 
Viestejä
424
Katselin tuota Kopla Tahko peliä ruudulta. Minusta tuntuu siltä, että Tahko kaatuu/nousee ulkopelin onnistumisen myötä. Etumiehet ovat vielä nuoria tulokkaita jotka sai palloja pysäyhteltyä mutta ei oikein pysynyt räpylässä. Tämä osa-alue oli siis etukenttä mukaanlukien Huusko on heikoin lenkki. Sisäpelin uskon hioutuvan parempaan varsinkin kun Vierimaa tulee mukaan.
 
Viestejä
1,450
Tuikkaahan Tahkon etukenttä olisi kaivannut ? Mutta se meni jo.

Niin meni! Se siitä! Miten Huusko pelasi? Vartama ja Rouhiainen pokkasivat palkinnot. Olivatko hyviä? Miten Malikine pärjäsi? Harjuvaaran rooli taisi jäädä aika pieneksi? Miten täytti paikkansa?
 
Viestejä
1,512
Niin meni! Se siitä! Miten Huusko pelasi? Vartama ja Rouhiainen pokkasivat palkinnot. Olivatko hyviä? Miten Malikine pärjäsi? Harjuvaaran rooli taisi jäädä aika pieneksi? Miten täytti paikkansa?
Huusko oli lautasella epävarma kuten Tahkon ekassakin harkkamatsissa. Ongelmia erityisesti syöttöasennon kanssa.
 
Viestejä
4,766
Montako kausikorttia Tahko on myynyt? Yksittäisiä lippuja tulee 600 kpl myyntiin niin paljonko on yleisömäärä kokonaisuudessaan?
 
Viestejä
880
600 kuulostaa vähälle, mutta tietojahan ei ole saatettu julki, että paljonko niitä kortteja on myyty. Meidän kaveriporukka osti niitä 26.
 

Elk

Viestejä
884
No, minä olen laskeskellut mielikuvissani Pihkalan katsomorakanteita muistellen ja turvaetäisyysmääräykset huomioiden ( ja täällläkin muutamaan kertaan todennut), että kokonaiskatsojamäärä olisi 700-800, max 900. Voi nyt mennä tuonne ylempään suuntaan.
 
Viestejä
487
Voi miettiä sitäkin, että paljonko niitä oikeasti maksaneita on aiemmilla kausilla ollut peleissä. Ei varmasti ollu sitä 500/peli ainakaan joka pelissä.
 
Viestejä
4,766
Hyvinkään Tahko kirjoittaa näin omalla Facebook-sivullaan kommenteissa:

”Pystymme rakentamaan Pihkalaan voimassa olevien yleisörajoitusten puitteissa turvallisesti 1000-1200 katsojapaikkaa. Se on alle keskimääräisen yleisömäärän otteluissa.”
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös