Supervuoro Verkkolehti »

Hyvinkään Tahko 2017

Viestejä
569
Vs: Hyvinkään Tahko 2017

Kova joukkue kuulemma tulossa, uusina pelaajina tulossa: Emmi Hytönen, Ella Kaasinen, Henni Kauppinen ja Laura Hauta. Hyvinkää on myös ilmoittanut että on halua nousta superpesikseen
 
Viestejä
15
Vs: Hyvinkään Tahko 2017

Tahkolle ollaan jo vahvasti pukemassa ennakkosuosikin nousijaviittaa ensi kauden superiin. Kentällisen vahvistaminen on aloitettu sekä edestä, ykköspesiksen vuoden naislukkarin siirtyessä Roihun ykköspesisjoukkueesta että takaa, kopparin siirtyessä Vihdistä, viime kauden superin putoajajoukkueesta.

Pelaajahistoriasta tulee väistämättä mieleen, miten tärkeässä asemassa joukkue ja joukkuehenki on pesäpallossa. Pelinjohtaja toiminnallaan joko saa liekin syttymään tai kytevän kekäleen sammumaan. Pelaajan on omilla pelaajataidoillaan mahdollista pelata joukkuepeliä maakuntasarjasta superiin paikkakunnan sarjatasosta riippuen.

Juniorijoukkueiden ja Hyvinkään kenttätilanteen perusteella pelaajapolku Hyvinkäältä on kunnossa ja kilpailua pelipaikoista on jo ilman uushankintojakin. Näytöt myös tyttöjen superpesiksessä ovat olleet vahvoja. Tuleva kausi näyttää miten tiimiyttäminen toteutuu.
 
Viestejä
242
Vs: Hyvinkään Tahko 2017

Vahvalta vaikuttaa, tulevan kauden selvä ykkönen ja nousija. Tämä kausi varmasti pettymys, ennakoissakin povattiin kakkoseksi. Karkeasti sanottuna tämän kauden ennakoissa etelän joukkueet pettymys ja pohjalaiset yllättivät pelinjohtajat.
 
Viestejä
569
Vs: Hyvinkään Tahko 2017

Jaa a saa nähdä pelaako Hyvinkää naisten superpesiksessä ensi kesänä. Itse uskoisin näin ja ilmeisesti haluja on sekä lupa nousta.
 

Suski

Vs: Hyvinkään Tahko 2017

Ohho:
http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/onlineottelu.py?data=28-4-0&id=30366t

Tais valinta osua oikeaan :D
 
Viestejä
482
Vs: Hyvinkään Tahko 2017

Samalla kun Tahkon miesten ulkokenttä haparoi, niin naiset voittavat ottelun 0-2 tekemällä vain kolme juoksua koko ottelussa. Lisäksi kaksi pahinta kilpailijaa jäivät tällä kierroksella pisteittä ja ja Tahkon naiset johtavat ykköspesistä 12 pisteen erolla! Runkosarjassa on jäljellä 7 ottelua..eli Tahkolle riittää 10 pinnaa näistä otteluista varmistamaan nousun superpesikseen. Seuraavat kolme ottelua pelataan kotona ja vastassa olevat joukkueet ovat sijoilla 6. , 8. ja 9.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös