Supervuoro

Huuhkajat

Viestejä
431
Jää varmasti myös EM-kisahistoriaan yhdeksi karmaisevimmista ja sitten kuitenkin toivoa ja hyvyyttä ja hyvää tahtoa ympärilleen luovaksi. Vaikea oli aluksi käsitellä nähtyä kotona, studiossa ja paikan päällä olleilla kommentaattoreilla. Myös Yle ja BBC ovat pahoitelleet tapahtuneen liian yksityiskohtaisesti näyttämistä. Ehkä siinä olikin kömpelyydet ja asiat, jotka olisi voitu tehdä paremmin.

Onnellinen loppu, luojan kiitos... Tanskan ja Suomen joukkueiden, koko katsomon käytös ja eritoten Tanskan kapteenin Simon Kjaerin toiminta ovat asioita, jotka muistan lopun ikäni.

Huonostikin olisi voinut käydä. Ei olisi tällaista muistoa kannettavaksi silloin.

Ai niin, Suomi voitti. Sivuseikka, mutta onpahan sekin nyt koettu.
Oma näyttöpääte sammui tuossa kohtaa, kun elvytystä otettiin lähikuvaan. Miun silmiäni ei tuossa tilanteessa enää tarvittu, kun kaikki tarvittava apu jo oli paikalla.

Tanska ei hallinnastaan huolimatta juurikaan saanut oikeasti vaarallisia laukauksia Suomen maalille asti. Suomella taas syötöt sekä haltuunotot olivat huolimattomia, vaikka Tanskan painostaminen ylhäältä toki vaikutti näihin asioihin. Venäjää vastaan tulee varmasti tasaväkisempi ottelu, ja Suomikin saanee useamman maalintekopaikan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös