Supervuoro Verkkolehti »

HP (Haminan Palloilijat)

Viestejä
11,744
Valitsin tänään Vallikentän paikan päällä Ruutu lussan sijaan. HP:lle ansaittu 2-0 voitto mutta täytyy muistaa, että vastus oli kuitenkin ehkä vain Porin kakkosjoukkue.

Pikkasen toi pelaaminen hakee. Jätettiin tekemättä kolmas palo kun saatin etenijä kolmoselta taktisella irti, jätettiin tekemättä omia takaetenemisiä mutta tekeminen kuitenkin riitti selvästi. Jobinpostina oli Marttilan loukkaantuminen toisen jakson alussa. Pallo ilmeisesti räpylän kautta silmään. Toivottavasti ei käynyt pahemmin.

Kausi on alaknut yskähdellen mutta kyllä tosta vielä mukaan ehtii.
 
Viestejä
11,744
Tämän päivän HP:n 1-0 (4-4,3-2) voitto Jalasjärven Jalaksesta riitti takaamaan HP:lle oman lohkonsa jatkopeleihin kelpaavien joukkueiden kakkossijan ja kotiedun jatkopelien ekalle kierrokselle, jossa vastaan tulee tämänpäiväinen Jalasjärven Jalas.

HP kausi meni nousujohtoisesti kun 16 ottelun runkosarjassa kasaan tuli 10 voittoa joista kahdeksan kahdeksalla viimeisellä kierroksella. 10 voitosta kahdeksan oli kolmen pisteen voittoja. Katsojakeskiarvo runkosarjassa oli hiukka alle 300 joka muistini mukaan on selvästi alempi kuin viime vuonna.

HP kohtaa siis jatkopeleissä Jalaksen ja Etelälohkon ylivoimainen voittaja PöU Majuttaret. Paras kolmesta sarjan voittajat menevät sitten pelamaan Pohjoislohkon puolivälierävoittajia vastaan. Välierien voittajat sitten karsintaan superpesisjoukkueita vastaan. Pitkä on tie superiin jos sinne halajaa.

Tsemppiä HP!
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
405
Älä vielä sano kuka tulee vastaan. Huomenna se voi olla Majuttaret. Edellyttää ettei Jalasjärvi saa yhtään pistettä Espoosta ja Majuttaret saa 3 pistettä omasta niin sit se menee toisin mun mielestä.
 
Viestejä
11,744
Älä vielä sano kuka tulee vastaan. Huomenna se voi olla Majuttaret. Edellyttää ettei Jalasjärvi saa yhtään pistettä Espoosta ja Majuttaret saa 3 pistettä omasta niin sit se menee toisin mun mielestä.

Totta, ajattelin että Jalas kyllä voittaa Espoon mutta eihän PöU:kaan sitä tänään tehnyt.

Itseasiassa jos Jalas jää nollille Espoosta niin Majuttarille riittää kahden pisteen voitto koska olisivat tasapisteissä ja voittojen määrä sama (10) mutta Majuttarilla enemmin kolmen pisteen voittoja (kuusi). Jos Jalas saa pisteen Espoosta niin Majuttarien pitää saada kolmen pisteen voitto.

Majuttarilla on sarjajumbo Hämeenkylän Räpsä vastassa ( neljä pistettä tähän mennessä) ja Jalaksella kolmanneksi viimeinen Espoo (12 pistettä).

Eli molemmat varmaan hakevat voittoa koska kumpikaan tuskin haluaa PöU:ta vastaan.
 
Viestejä
479
Älä vielä sano kuka tulee vastaan. Huomenna se voi olla Majuttaret. Edellyttää ettei Jalasjärvi saa yhtään pistettä Espoosta ja Majuttaret saa 3 pistettä omasta niin sit se menee toisin mun mielestä.
Kyllä Elmeri olet oikein laskenut, ja joukkueiden viimeaikaisten esitysten perusteella hyvin lähellä totuutta!
 
Viestejä
405
Jalasjärvi sieltä tulee vastaan ja eikös ensimmäinen peli ole tämän viikon lauantaina Vallikentällä.
 
Viestejä
11,744
Jalasjärvi sieltä tulee vastaan ja eikös ensimmäinen peli ole tämän viikon lauantaina Vallikentällä.


Alustavasti näin, mutta ei kai noita vielä ole vahvistettu. Tulospalvelun mukaan eilen Vallikentällä pelattiin samaan aikaan poikien superia HP-KPL ja naisten suomaria HP - ViU. Vaikka Vallikenttä onkin iso luulen, että toinen matsi pelattiin Virojoella.

 
Viestejä
18
Tulospalvelun mukaan eilen Vallikentällä pelattiin samaan aikaan poikien superia HP-KPL ja naisten suomaria HP - ViU. Vaikka Vallikenttä onkin iso luulen, että toinen matsi pelattiin Virojoella.
Naisten peli pelattiin Ruissalon tekonurmella.
 
Viestejä
184
Jalasjärvi sieltä tulee vastaan ja eikös ensimmäinen peli ole tämän viikon lauantaina Vallikentällä.
Taas Jalasjärvi ja sunnuntaina taas Jalasjärvelle ja voipi olla, että vielä kerran Jalasjärvi... Puolivälierät on näin tehty vähemmän kiinnostaviksi.
Nyt pitäisi jo pelata pohjoislohkon Oulunsaloa vastaan tai unohtaa puolivälierät kokonaan.
 
Viestejä
11,744
HP - Jalasjärven Jalas eka peli pitkällä kaavalla 2-1 (0 - 1,7 - 2,0 - 0, 2 - 1)

Tilastojen perusteella ekalla jaksolla Jalas sai yhden kolmostilanteen ja teki juoksun. HP sai kolme eikä tehnyt juoksua. Jaksopelin raadollisuus oli lähellä. kotareissa sitten HP pinnat kolmella parilla. Sarja katkolla HP:lle huomenna Jalasjärvellä.
 
Viestejä
11,744
Jalasjärvi oli sitten tyly kotijoukkue sunnuntaina ja sarja on tasan 1-1. Tänään sitten Vallikentällä ratkaistaan tämä ottelupari. Tämän ottelun voittaja menee sitten välierään pohjoislohkon runkosarjavoittajaa Mailattaret, Vaasa vastaan. Toinen Välieräpari on PöU - Kajaanin Pallokerho.

Sääennuste on valitettavan karu, sadetta ja kohtuullista tuulta vain noin 12 astetta lämpöä. Kotiyleisön tuki olisi varmaan tarpeen mutta jähtäväksi nää paljon tulee paikalle kun eilenkään ei vaivautunut miesten peliin kuin reilu 700.

Tsemppiä HP!
 
Viestejä
11,744
Pudotuspeli on asennelaji 💪💪💪

HP:n naisten edustusjoukkue näytti tänään hauista lohkopuolivälierän kolmannessa ja ratkaisevassa ottelussa sateisella Vallikentällä Jalasjärven Jalakselle. HP:sta näkyi halu voittaa ja halu pelien jatkumiseen. Onnistumisia tuuletettiin ja kaikkia tsempattiin.

HP - Jalasjärven Jalas 2-0 (4-0,3-0)

Vaikka ottelupöytäkirja sanoo sadetta ja tyyntä niin todellisuus oli sadetta ja tuulta tuollaiset 8 m/s ja puuskissa 13 m/s. Ja vettä satoi koko ajan Rankin mittausasemalla tollaste millin kahta puolta per tunti.

HP lähti otteluun ilman parasta pelaajaansa Inka Pietilää, joka ilmeisesti loukkasi itseään sunnuntain pelissä Jalasjärvellä.

Asian ei annettu haitata vaan sisäpeliä napsautettiin periaatteessa yksi pykälä eteenpäin ja kolmosena pelasi Martinmäki. Vaikka Jalas saikin pois aika hyvin Anniina Marttilaa se ei haitannut, koska Inkan puuttuessa vastuuta haluttiin selkeästi ottaa ja peliä pystyttiin rakentamaan kolmostilanteeksi asti. 18 kolmostilannetta tuohon keliin on mainio suoritus. HP:n seitsemästä juoksusta yksi saatiin vapailla ja loput lyömällä hyvin tai paineistamalla oikeita pelaajia. Aika usein kyllä paineistettiin väärää ulkopelaajaa (lue Kerolaa) mutta tänään tehtiin onneksi muualta riittävästi. Ainut selkeä sisäpelivirhe tapahtui toisen jaksun kolmannen alussa kun Taru Toikka vei HP:n 2-0 johtoon kakkoskärjestä ekalla lyönnillä yhden palom tilanteessa. Taru eteni ykköspesälle vaikka olisi kyllä kannattanut jatkaa lyöntejä kun saatiin takavaihdot ja kolmosella oli kuitenkin kohtuulliset jalat. No asia kuitettiin teknisellä palolla ja neljönnen alussa saatiin vielä juoksu aikaiseksi ja hermopainetta pois,


Ulkona Räpylään oli nostettu Eerika Marttila, joka ei ole koko kesänä kait ollut ykkösjoukkueen mukana. Eerika täytti paikkansa vaikka Jalasjärvi pyrkikin luomaan painetta ja varsinkin etutilanteissa sai vaihtoja pelaamalla Eerikaa vastaan mutta ei kuitenkaan ylettömästi. Kaikenkaikkiaan räpylä piti tänään kokonaisuutena hyvin, Jalas ei saanut yhtään juoksua tehdyksi vaikka taisi tehdä ainakin yhden palottoman ajon kärjestä ja kolmostilanteet jäivät yhdeksään.

Pienilukuinen mutta äänekäs omiaaan kannustanut hardcore yleisö sai mitä halusi - kotivoiton ja pelien jatkumisen. Vastus kyllä kovenee useamman napsun kun seuraava vastustaja on pohjoislohkon runkosarjavoittaja Mailattaret Vaasasta.

Mutta 0-0:sta nekin pelit alkavat. Hyvä HP! Tsemppiä HP 💪💪💪
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
11,744
Mailattaret olivat Vaasassa odotetun kova ja vei ottelun 2-0 (9 - 2 , 4 - 3)

Sitten matkustettiin tuollaiset 550 km ja jatkettiin tänään Vallikentällä ja HP tasasi sarjan 1-0 (5-5, 9-2). Toinen jakso näemmä ratkaistiin peri HP:seen tapaan kahdella kunnarilla ajolähdöstä samassa vuorossa. Samaa soisi näkevän tänään myöhemminkin Vallikentällä.

Paras kolmesta sarja ratkeaa alustavan otteluohjelman mukaan keskiviikkona Vaasassa ja voittaja menee superpesikarsintaan superin joukkuetta vastaan.

Hyvä HP! Tsemppiä HP!
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös