Supervuoro Verkkolehti »

HP (Haminan Palloilijat) 2021

LBC

Viestejä
3,625
Samma på Opera. Mutta kaupan päälle tulevalla Edgellä pääsee :D.

Olisiko uudistunut vähän tavallista enemmän ja nyt jotain uudelleenohjausta liikaa. Näyttää, että evästekäytännöt on myös uudistettu (tai niiden lupien kysely), mikä on hyvä. Noinhan pitäisi olla kaikkien sivustoilla tuo hommeli.
 
Viestejä
11,779
Samma på Opera. Mutta kaupan päälle tulevalla Edgellä pääsee :D.

Olisiko uudistunut vähän tavallista enemmän ja nyt jotain uudelleenohjausta liikaa. Näyttää, että evästekäytännöt on myös uudistettu (tai niiden lupien kysely), mikä on hyvä. Noinhan pitäisi olla kaikkien sivustoilla tuo hommeli.

Sivuthan uudistu täs ihan vasta ja keksikäytäntekysely uudistu mielestäni siinä yhteydessä. Oiskohan tullut puuttuvien ominaisuuksien päivitys eism upotukset faceen ja jokin mennyt pieleen?

Pitää kiat käynnistää läppäri uudestaan ja tutkailla Edgellä josko muistais mikä muuttunut. Huomasin jo töissä mut kokeilin vain chromella ja firefoxilla. Steven padilla ei toi safarilla, chromella eikä firefoxilla, niillä taitaa kyllä kaikilla olla netscape/mosaic ydin tai sen sukulainen.

No kaipa ne sen korjaa.

Muoks: eikun ipadin Firefox näyttää pelaavan, mutta kuvat ei lataudu mielenkiintoista.
 

LBC

Viestejä
3,625
njoo enhän ole tainnut vähään aikaan käydä HP:n sivuilla, mulle oli uuden näköiset.

HP antaa paljon trendikästä linkkiä kooklettamalla. Tai onko se
1611249474402.png
nyt niin trendikäs, tiedä häntä. Ja niinhän Haminakin kaupunkina on varmasti sen googlen palvelinsaleista ihan trendsetteri. Kumma kun ei sponssaa...

  • Hello! Larry here, how can I help you
  • h-hello this is Marko from Hamina Finland, HP… w-we have a Finish baseball -team here and…
  • Oh really I didn’t know HP operates also in Hamina and you are playing baseball there ?! that’s awesome, we should get some happening together on this at some point. This was a surprise. So you are the Head of HP Hamina?
  • y-yes kind of, leading HP yes…I was wondering, since your company has been operating here for a while, i-If you could think of sponsoring…
  • Oh I nearly guessed this! well, normally Sundar or Lily takes care of these even on the highest level, but I’ll talk to them, we can figure out something, what kind of number were you thinking?
  • oh well…hmm normally all big companies are giving some ten….
  • Oh that’s quite a lot, but as I really love Hamina, nice little town along the sea, and funny plan in the center, some of my employees that have visited have been so exited on the city. And did you know we are cooling our servers by original old sea water pipe directly from Baltic, that is something I wanna promote all over the world. That remains me of something that happened few years ago when I met Naresh in Scotland, you know Naresh don’t you? It was a funny case…
  • … and we all laughed as hell! but listen now I got to go, let’s keep this as a promise. You will be receiving something soon, thanks for you call!
  • oh t-thanks thank you! bye
  • Btw you could think of changing the name of your team to GHPBC, hahaa! bye bye!

  • hemmetti lupasko se nyt rahaa, taisi se tehdä… Hitto kun jännitti, mutta Sanna kun käski ni nyt tuli tehtyä.

Ja niin HP sai vedettyä monen vuoden jälkeen ostoshortsitkin jalkaan, kymmenellä miljoonalla kyllä pärjäilee.
Mutta vain shortsit, säästellään ja säätiöidään ja laitellaan junnuille kunnon panostuksia.
 
Viestejä
11,779
Noin ne se varmaan menis :p. Makolle varmaan riittäs jos Tuike Finland Oy laittas voitostaan 1% kotikauounkinsa seuralle vuosittain:unsure:

Juu sivut ovat uusiutuneet ihan vasta, oisko peräti tänä vuonna.
 
Viestejä
11,779
Hyvä homma.

Tulos maltillisesti plussalla niinkuin kait soveliasta onkin urheiluseuralle ja samalla jutussa vahvistetaan seuran olevan edelleen täysin velaton. Olen muutamia kertoja sanonut, että HP on Haminalle enemmän kuin pesäpalloseura ja tuollainen tasainen talous näinä aikoina luo uskoa siihen, että HP tulee olemaan sitä jatkossakin.

Nyt vaan Mako soittamaan sille Larrylle tai Sundarille tai sille Tuikkeen hmm Paulille jotta saadaan shortsitkin jalkaan tms.
 

LBC

Viestejä
3,625
Hyvä uutinen. Tuo velattomuus on mun makuuni. Jos 2020 selvittin noinkin niin aika hyvä osoitus, miten pystytään vaikeissakin oloissa luovimaan ihan kaikkineen, naisten ykköspesis ja junnut mukana. Kymenlaakson molemmilta isoilta seuroilta tuli siis aikas positiiviset talouden uutimet.

No, nyt on edessä enemmän kuluja, toivottavasti tulojakin ja eihän nuo palvelinsalikaverit pahaa tekisi.
Joo Tuike näyttää aika tasaisen tappavalta liikevoiton suhteen. Fonecta tiesi: Yhtiö on vientiyritys, mutta sen toimintaan kuuluu myös maahantuonti. Onkohan tollainen tullut jostain (lyhyestä) historiasta vai onko tuollaista toimintaa oikeasti...
 
Viestejä
11,779
Mä luotan noissa toimialoissa Kauppalehden verkkosivuihin

Yhtiön toimialana on tarjota palveluja teknologiasektorilla. Yhtiö voi myös omistaa ja hallita kiinteää omaisuutta liiketoimintaansa varten sekä harjoittaa muuta laillista liiketoimintaa lukuun ottamatta tuotteiden valmistusta.

Olen luulossa, että ne ovat suoraan rekisteristä mutta en tiedä onko niin. Sinällään mielenkiintoista on, että Fonecta sanoo vuoden 2019 tilikauden tulokseksi -9 Miljoonaa € mutta Kauppalehti nettotulokseksi + 12 miljoonaa (eiks no ole sama termi?) ja sama luku oli myös pakallisaviisissa, jännösti liiketulos on koko ajan tasan 7,4% ... mitenhän noi palvelut hinnoitellaan konsernille :cool: Investointitahtihan on ollut melko mykistävä, sinne Petkeeln taakse on noussut käsittämätön määrä konesalia joten,poistettavaa riittää. Tosin en tiedä kuka ne varsinaisesti omistaa.


Mutta kyllä se kumppaniksi varmaan kelpaisia. Ja varmaan moni muukin. Uskon että niitä löytyy
 
Viimeksi muokattu:

LBC

Viestejä
3,625
Fonecta sanoo vuoden 2019 tilikauden tulokseksi -9 Miljoonaa € mutta Kauppalehti nettotulokseksi + 12 miljoonaa (eiks no ole sama termi?)

Taloussanomat ja Fonecta näytttä samanlaista. Eli mm Sanomalaiset (myös oikotie) väittää tappiolliseksi ja Kauppalehti + Yritystele voitolliseksi.

Täällä kai selitys

Onko saatu pläjäys omaa pääomaa taseeseen (hypännyt osuus hitosti ja se tieto on sama kaikilla) ja sit tehty sillä jotain investointeja, jotka lasketaan nyt eri tavalla eri analyyseissä? Toimintahan on kannattavaa tasaisesti joka vuosi.

Palstaanhan tällä on kovin vähän kosketusta, mennään nyt vaikka sen potentiaalisen sponsoroinnin varjolla. Kymenlaaksossa on tätäkin saatu opeteltua ihan kohtuullisella menestyksellä. Isojen teollisuuskiinteistöjen ja -alueiden uudelleenkäyttöä meinaan.
 
Viestejä
11,779
Jotain tuollaista varmaan, muistini mukaan Kymen Sanomat myös kertoi hyvän yhteisöveron maksajan voitolliseksi vuodelta 2019.

Googlehan ilmoitti toukokuussa 2019 600 miljoonan egen investoinneista Haminan konesaliin entisten 800 miljoonan jatkoksi. Sen 600 rakentaminen alkoi 2019 ja valmista piti tulla viime vuonna, joten voi olla että rahaa on käytetty, mutta kun ei ole ollut valmista niin rakennusten arvostus taseeseen on ollut jälkijunassa. En kyllä heti keksi sille mitään hyvää syytä, mutta mulla ei olekaan kokemusta miljardilla bygaamisesta vain muutamilla sadoilla miljoonilla ja nekään ei toki ole olleet omia rahoja ja en ole niissä ollut kirjanpidon kanssa juurikaan tekemisissä.


Olin jotenkin ajatellut, että konesalia omistaa ja hallinnoi eri pulju kuin sitä operoi mutta näinhän ei välttämättä ole. Kuka sitten omistaakin niin lähivuosina riittää poistettavaa.
 
Viestejä
11,779
HP:n vieraana Ruonalassa tänään KiPa. KiPan twitterin perusteella eka jakso 0-0 ja toine 2-2 ja nyt ollaan kotareissa



Kai tuosta jonnee joku raporttikin tulee :rolleyes::unsure:

Edit: kotarit sit saman lähteen mukaan KiPalle eli 0-1(0-0,2-2,1-2) - kohti kesää sitten, kun vaan pelattaisiin.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
35
Uusi somevastaava ei vakuuta. On ok että ollaan aktiivisia seurapäivien ym kuvauksien mukana mutta ottelut ja joukkueen tulee olla keskiössä. Jos ei huvita olla lauantai-iltana raportoimassa hoitukoon seuranta kentältä käsin (huollosta) kuten ennenkin
 
Viestejä
11,779
Itse en ehkä live-twitter seurantaa kaipaa, mutta jos toiset seurata tarjoavat live-streamiä tai ittelun jälkeisen koosteen niin ihan tuppisuuna sähköisessä viestinnäs einoikein voisi olla..

kokoonpano ja tulos olisi minimitaso tietää ja ehkä muutama sana kulustakin. Jos koronarajoitteet rajoitti paikalla olevaa väkeä niin edes se kokoonpano. Oliko @Rambo mestoilla? Ketkä kotijoukkueelta pelasi ja missä roolissa?
 
Viestejä
600
Tiedotus ei kyllä nyt kulje kuten pitäisi, jos Kipan twittereistä selviää vasta että on edes peli, nyt kustaan fanien muroihin....
 
Viestejä
11,779
Tiedotus ei kyllä nyt kulje kuten pitäisi, jos Kipan twittereistä selviää vasta että on edes peli, nyt kustaan fanien muroihin....

No se, että pelistä ei puhuta etukäteen on minusta ihan jees kun ei sinne Ruonalan hallille kuitenkaan saa katsojia nyt korona-aikana ottaa ja kun ei livestreamia kait ollut tarjolla. Helpommin hanskattavissa kun ei niin moni tiedä. Mutta jälkikäteen voisi kyllä sit jotain sanoa mutta varmaan siitä jotain tulee.
 
Viestejä
11,779
Kipalta raportti ja pari kuvaa. Raportissa maininta, että rajoitusten takia ei edes kirjureja paikalla. Ruonalahan lienee Kymsoten rajoitusten takia suljettu ja HP:n edustukset harjoittelevat siellä poikkeusluvin ja varmaan tähän otteluunkin on erikseen haettu lupa.


Edit: ja nyt on HP:n sivuillakin raportti


Poissa Kotro, Heme, Jere ja tietty toipilas Sasu.

Kuvien perusteella Lese katoaa lähes kokonaan olemasta kesään mennessä.


Aikani kun kuvia katsoin niin jotain tällaista?
  1. ”Jore” Mäkelä, polttaja
  2. Teemu Rouhiainen, koppari
  3. ”Julli Toikka” , 3v
  4. ”Ode” Mäkelä, 2v
  5. Jani Ahonen, polttaja?
  6. Roope Koskelainen? Edit: s?
  7. Nino Muuruvirta, koppari
  8. ”Hanki” Hangasmaa, lukkari
  9. Erik Lahti, edit: 1v
  10. Kimmo Lukkari
  11. ”Lese” Leskinen
  12. Elias Lahti
  13. Sasu Toikka, tsemppari
Niilo Hirvosen/KiPan kuvat:
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
3,507
Montako näitä Joonan mainitsemia kouvolalaisia mahtaa HP:ssa olla. Ehkäpä Mäkelät, Toikka, Ahonen ja Koskelainen ? Mitenköhän helposti tälle porukalle löytyy harjoitusvuoroja lajia varten? Matkakustannukset Haminaan ainakin säilyvät kohtuullisina.
 
Viestejä
918
Montako näitä Joonan mainitsemia kouvolalaisia mahtaa HP:ssa olla. Ehkäpä Mäkelät, Toikka, Ahonen ja Koskelainen ? Mitenköhän helposti tälle porukalle löytyy harjoitusvuoroja lajia varten? Matkakustannukset Haminaan ainakin säilyvät kohtuullisina.
Näin juuri taitaa olla. Ja sm-tason urheiljathan saa treenata ihan virallisestikkin ja luulisi että tilaa löytyy, tosin Kouvolassa vain fysiikka, laji Haminassa, näinhän se taisi tuolla lukea. Tulisi nyt vaan kevät ja pääsisi vääntämään ulkokentille ihan kunnon otteluita, niitä on jo odoteltu tovi
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös