Supervuoro Verkkolehti »

HP (Haminan Palloilijat) 2020

Viestejä
408
Voihan se olla niinkin. Kuulin että olisi linjassa mutta kohtahan se nähdään. Varmaa on että räpylä on kädessä tänään.
 
Viestejä
1,022
Yllättävä kokoonpano. Ei Latea eikä Jullia. Milloin se rotaatio alkaa? Latella pahempi vamma🤔
 

Mr. Orange

Hyvä et Lauri lepää. Aitalaan tarvitaan ehottomasti etukentälle kun aika on.

Saas nähdä kuinka Jore selviää siepparina. Taitaa olla eka kerta tuolla postilla HP-vuosinaan. (?) Mut mikäs siinä vikkelä kaveri ja taitaa olla nopsa reagoimaankin. Kunhan ei pelkää Kannuksen tykkejä.
 
Viestejä
1,022
Eiköhän Joona pelaa linjassa. Veittikoski hoitta etutilanteessa ykköspesää ja Erik siparina.
 
Viestejä
11,779
Joona oli merkattu sieppariksi joo viime matsiin mutta Veittikoski ne etutilanteet pelasi
 
Viestejä
11,779
Vähän herpaantui mutta selvä voitto silti. näyttää Heme olevan huilivuorossa sunnuntaina sen verta kirrasi. Saa nähdä
 
Viestejä
408
Jos Heme ei loukkaantunut niin sunnuntaina voi olla J Heikkilän ensimmäinen lukkarointi virallisessa miesten peleissä.
 
Viestejä
11,779
Näinhän tuo Kaikko lupaa tuossa lehdistötilaisuudessa. Julli räpylässä ja mikäli mahdollista niin Jere Heikkilä lautasella ykköspesisdebyyttiä.

 
Viestejä
11,779
Kolme pistettä tänään mikä lienee sarjataulukon perusteella lähtökohtaisesti minimi mutta ei se mitenkään rallatellen tullut.

Ekan jaksolla oli nihkeetä kolmanne tasoittavaan asti ja siinäkin alku meni vähän reisille. Mutta sitten yksi vapauttava juoksu ja kaveri vielä häröili päälle. Lese Leskinen vietiin takaetenijänä kahden palon ajolähdöissä kolmoselle asti ja sitten vastustamattomalla vällärillä kotiin. Päästiin neljän juoksunmkeulaan ja kun kaveri oli kolmessa ekassa vuorossa saanut kolme kotiutustilannetta niin Uran neljännen alku oli vain jaksoantautuminen.

Toisen jakson alussakin piti ensin antaa pari paloa eteen ja Leselle kahden palon ajo josta sitten kolmosnurkasta kopparin koulutus ja kolme juoksua. Jokaiseen toisen jakson vuoroon tehtiin juoksuja ja kun neljänne eloittavaan vielä tehtiin neljä niin Uran tullessa neljännen tasoittavalle niin ottelu oli tappamista vaille valmis. Mutta sitten vähän häröiltiin ja Ura teki kolme juoksua ennenkuin jakso ja ottelu saatiin pakettiin.

Ulkopeli oli taas sitä toisen jakson neljättä ihan hyvää vaikka kyllä se Aitalan puuttuminen etukentältä näkyy. Suurin huolenaihe lienee Hemen takareisi jota Heme arasteli toisen jakson neljännen alussa ja viimeisen ulkovuoron pelasi Julli kolmosella. Optimistina ajattelen että ei hätää kun ei ollut nivunen mutta aika näyttää oliko vain kramppi vai jotain muuta.

Sisällä Joona pelasi mallikkaat tehot - kuusi kertaa kärjeksi kentälle kuudesta ja yksi kotiutus kärkkärit 7/7 ja kaksi tuotua juoksua ja ulkona mallikasta pelaamista. Melkein luulen, että pyttykerho sekosi kakkospalkinnossaan. Joonahan oli merkattu pöytäkirjaan sieppariksi vaikka Erikhän sitä tonttia pelasi ... Uran uusi hankinta vuokralukkari Kempeleeltä pelasi mallikkaan ykköspesisdebyytin. HP oli helisemässä koska syöttö lähti lähes heinkaismaisen nopeasti.

Jäljellä kuusi peliä runkosarjaa ja kotietu toistaiseksi vielä omissa käsissä mutta haastava ohjelma edessä ja tärkeämpää olisi ehkä pitää ukkoja ehjänä tässä otteluruuhkassa. Ei muuta kuin Jere Heikkilä lautaselle ja Verneri Taurama vähintään jokeriksi ja ukoille lepoa.

Hyvä HP! Sunnuntaina jatketaan kun vieraaksi tulee APV. Tänään yleisöä oli siedettävästi eli 802. Ei siis vielä ihan täysi koronarajoitustupa mutta melkein.
 
Viestejä
1,022
Selvä voitto. Kaveri sai helppoja juoksuja takakentältä ja harhalla. Kentän paras oli Joona, kyllä Lesekin pelasi hyvin, lyötyjä 5 ja kotiinkin kerkisi kerran ja kunnarikin oli lähellä. Joonan peli on kehittynyt paljon viime vuodesta, räpylä pitää hyvillä heittäytymisillä höystettä. Haminan ykköskärki oli hyvä ja sillä pitäisi pelata jatkossakin ( Toivottavasti Heme ei loukkaantunut 🤔😰). Kakkoskärki jäi monesti lyöntivuoroon ja Nino onnistui hyvin, Muutama turhantuntuinen palo kuitenkin taisi tulla ennen ykköskärkeä. Hangasmaan korkeat tolpat pysyivät lautasella ja kaveri oli vaikeuksissa. Kolme pistettä ja sarjakärki lähestyy💪
 
Viestejä
3,478
Miks HP:n pelurit ei ole hutunkeiton aikaan kiilas?
Faces tuosta kauhia bolemiikki, epäurheilijamaiseks käytökses torutaan jne...

Ja siis ennen ku joku voorumil tavanomaisesti höökii mun päälle, ni korostan et minä en mieltä pahottanu! En edes kattonu pellii, kuhan utelen, ku moni vissii tuntu pahoittanee... :)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös