Supervuoro
  • Pitäisikö kirjoittaminen rajata vain rekisteröityneille käyttäjille? Kommentoi nyt!

HP (Haminan Palloilijat) 2020

Viestejä
123
Kovin tuntuu Kuopivon suunnalla oltavan mieltä, että sarjan voitosta pelloopi vuan Oulu ja PuPe.
Miten on haminalaiset, ollaanko sitä ihan samaa mieltä ja alistutaan kohtaloon? Toki on sanottava, pelaajamateriaalin laajuus on varmaankin yksi epävarmuustekijä.
 
Viestejä
5,468
No viimeks kun noustiin niin HP:sta sanottiin talvella tällä palstalla, että samalla kokoonpanolla sitä nousua yritetään kuin millä jäätiin kahdeksanneksi. Nousu tuli joukkueella jossa oli säännöllisesti yhdeksän samaa pelaajaa kuin edellisellä kaudella., toki myös hyviä vahvistuksia edelliseen kauteen verrattuna oli mukana.

Itsellä ei riitä osaaminen arvioimaan pelkistä nimistä, mutta aikalalla samoilla nimillä on kerran noustu ja toisaalta uusilla nimillä räpylään on superikokemusta ja omat junnut pitäisi olla jalallisia mutta vähänhän noita pelaajia on. Hallipelien jälkeen jos noita muita kohdataan voi sitten ehkä jo arvaillakin jotain, mutta tässä vaihessa kautta mikään ei mielestäni estä nousua superiin 2020 päätteeksi.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
5,468
Itseltä mennyt ihan sivu silmien, että 2020 lippujen hinnat on julkaistu.

Miesten ykköseen aikuiset kertalippu 12€. Opislelija sekä eläkeläiset kympillä ja alle 16 v. ilmaiseksi. Naisten ykköseen aikuiset 7€ ja alle 16 v. ilmaiseksi.

Kausikortti kattaa naisten ja miesten runkosarjat 150€. Moinen sopii hyvin omaan katsojaprofiiliini.

Joulun alla on yleensä ollut kausarit tarjoushintaan. Saa nähdä onko tänä vuonna.
 
Viestejä
5,468
Totta, tollanenhan tuolla onkin. On vaan huono päivä, lienen työmatkalla. Pitänee laittaa bulvaani asialle tai sitten tukea seuraa vähän enemmin, mikä lienee oikeastaan seuran kannalta mieluisampi vaihtoehto varsinkin jos tekeesen tässä keskitalvella.
 
Viestejä
123
Itä-Suomessa vapaana pelimies tiettävästi vielä! Olis jalkoja ja vahvistus ulkopeliin, myös vaihtaja ( niitä toki jo on entuudestaankin! ?) Takakenttä tarvii kokemusta ja olis linjallekin käypä. Jos tosissaan ollaan nousua tavoittelemassa, nyt olisi sauma.
 
Viestejä
5,468
Jos tarkoitat vapaalla itä-suomalaisella pelimiehellä viime kaudella Järviseudulla pelannut pelaajaa niin saattaa olla turhan kallis HP:lle ja luulen, että etsii pelipaikkaa Superista. Manse kyl hankki just kopparin, että tuskin sinne menee.

Mutta aika näyttää. Ei noissa instagrammin viikonlopun leirin kuvissa tainnut vieraita - tai tuttuja sopimuksettomia - naamoja näkyä. Ja ei niitä ykköstilanteen jalallisia purkajia niin älyttömästi taida olla.
 
Ylös