Supervuoro

HP 2019

Viestejä
265
Jos muistatte, niin Posti oli ensin menossa Lippoon, ennen kuin viime hetkessä ymmärsi purkaa sopparin...
Tuota tarkoitin mielenkiintoisilla valinnoilla: vankka putoajaehdokas ja kieltämättä kriisiseura - mestariehdokas ja mestaruus - kauden 2019 yksi putoajaehdokkaista. Itä-länsi -kaverille on mielenkiintoista, vaikka taustalla epävarmuus kunnosta olikin . Mutta nyt hää on Ankkureissa ja se siitä, ainakin tällä palstalla. Onnea sinne ja menestystä Villelle!
 
Viestejä
4,749
Kasperi Hämäläinen JoMasta kaksoisedustuksella HP:n ja Isto Kauppinen Koplasta koejalalle tammikuun loppuun. Jyri Toikka on ilmoittanut lopettavansa kertoo Kymen Sanomat.

Hovin kukaan joukkue on tällä tietoa kasassa.

HP kaudella 2019
Lukkari: Matias Hangasmaa.

Etukenttä: Lauri Aitala, Ville Lantiainen.

Polttolinja: Henri Heikkilä, Otso Mäkelä, Joona Mäkelä, Kasperi Hämäläinen, Isto Kauppinen, Verneri Taurama, Jere Heikkilä.

Lyöjäjokerit: Mikko Mahlamäki, Ville Aalto.

Kopparit: Lassi Vuorela, Ville Harju.

Pelinjohtajat: Juho Kaikko ja Simo Vanhala.

Fysiikkavalmentaja: Arttu Rossi.

Edit: Linkitys tilastoihin
 
Viimeksi muokattu:
"Jyri ilmoitti, että on toistaiseksi lopettanut." Olisikohan siis rivien välistä luettuna mahdollisesti tarvittaessa käytettävissä? Ei tuossa liikaa ole varaa ukkojen rikkoa itseään kauden aikana, jos 14 ringillä mennään.
 
Viestejä
4,749
Ei noita liikaa ole ei. Vihmanen olisi minusta hienosti mahtunut mutta kun ei niin ei. Jutun mukaanhaan Jyrin lopettaminen on kyllä toistaiseksi joten paluu ei kait mitenkään mahdoton.

Selvää kakkoslukkariahan tuossa ei ole. Ottelussa tapahtuneeseen loukkaantumiseen se on kyllä varmaan Heme mutta jos tulee pidempiaikainen sivussaolo niin onko silloinkin? No kauteen on vielä yli puoli vuotta, joten ehtiihän tota säätää vaikka eihän vapaita pelaajia juurikaan ole.
 
Viestejä
4,749
Onkohan se Lappeenrannasta tullut lukkari, oliko nyt Vili, vielä HP:n kuviossa?
Oli viime kauden Ylivieskan Kuulassa mutta ei mahtunut siellä aina ykköspesiksen pelaavaan kokoonpanoon. Tai siis pelasi alkukaudesta mutta ei loppukaudesta. En tiedä oliko loukkaantuminen tms.

Mut jospa ensi kaudikin menisi niin, että olisi pelaamaan pystyvä lukkari koko kauden.
 
Viimeksi muokattu:

Tietamatonko

Omista junnuista Jere Heikkilä lukkaroi viime kaudella maakuntasarjassa ja on aiempina kausina junnuissa toiminut lukkarina, viime kaudella ei tosin yhtäkään peliä B-pojissa. Olisikohan siinä potentiaalinen kakkoslukkari, jos jaksaa harjoitella?
 
Viestejä
25
HP:lla kohtuullisen hyvä kokonaisuus. Heikoin lenkki tuntuu olevan linja. Sama joka petti Superissa. Siihen kaipaisi vahvistusta, että nousu tulisi sarjan voittamalla. Sisäpelissä kolmen kärki ratkaisee, vaihtajaa huutaa
 
Viestejä
4,749
Kaikenlaista sitä näkee; HP ilman yhtäkään Toikkaa.
Totta tosiaan.

No pari Heikkilää sentään :) onneksi junnuissa on Toikkiakin tulossa. Ja naisten ja tyttöjen puolella toki on. Mutta naisissa taitaa olla tilanne, että ei ole yhtään Forselia kun Nea siirtyi Pesä-Yseihin. Ei sitäkään ole ihan vähään aikaan tapahtunut.

Elämme outoja aikoja.
 
Jos sinne superiin nyt takaisin päästään, niin voisiko seura hommata jonkun oikeasti pätevän sosiaalisen median taitajan remmiin mukaan. Järkyttävää oli jo viime vuonna seurata, miten seuran some vaikuttaa joltain maakuntasarjan puuhastelulta.
 
Viestejä
4,749
Kaikki on suhteellista. Ennen ei ollut mitään somessa ja kotisivutkin laahasivat parista kuukaudesta vuoteen jäljessä. Siihen nähden nykytila on kyllä vahvasti parempi vaikka eihän se kyllä mitenkään hyvin pärjää edes pesisympyröissä. Tai voihan tuo nykytyyli olla valittu feel and like - ei voi tietää.

Voi kyllä olla, että on rekrytointiprioriteeteissa esim junioripäällikön takana ja hyvä niin.

Mutta tuskin seura osaavalle avulle ei sanoisi, näin siis luulen.
 
Jos sinne superiin nyt takaisin päästään, niin voisiko seura hommata jonkun oikeasti pätevän sosiaalisen median taitajan remmiin mukaan. Järkyttävää oli jo viime vuonna seurata, miten seuran some vaikuttaa joltain maakuntasarjan puuhastelulta.
Mennyt kesä oli mielestäni kyllä askel parempaan aiemmasta. Ensi vuodeksi kuuleman mukaan selkiytetään viestinnän vastuualueita.
 
Viestejä
4,749
Maailmalla ollessa ehtii lueskella nöitä myöhään.

Toimiston avoimet ovet ja glögitarjoilu ovat tänä vuonna 5.12. Klo 15-18 ja tavan mukaan kausikortti on joulutarjouksessa 80 €:n hintaan. Tasaraha satasella irtoaa kausikortti sekä seuran 90 v. juhlakirja.

Leiriviikonloppuna on näemmä tehty tärkeitä valintoja. Viki Aalto ensi vuoden kapteeni ja varakapteenit Heme Heikkilä ja Ville Lantiainen. Onnittelut Vikille ansaitusta roolista.
 
Ylös