Supervuoro

HP 2019

Viestejä
4,749
Rohkea ratkaisu Hovilta, vaikka tuskin oli vaihtoehdoista runsauden pulaa. Kaikko ainakin on 100% sitoutunut ja innokas, mutta oikeasti ihan poika vielä. Toivottavasti onnistuu!

No omat on kierrätetty jo aika moneen kertaa ellei sitten naisten puolelta oteta. Ja muualta saaminen tuskin on yksinkertaista. No joskus pitää uusia askelia ottaa ja nyt näemmä otetaan. Aika näyttää sit.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
4,749
Ei tämä huono homma ole. Saa kakkoskatsomonkin peruspessimistit miettiä uudet fraasit miksi pelinjohto on huonoa kun viike vuosina ollaan oltu liian haminalaisia, vaikka viuhka on ollut muualta tulleella niin on jupistu et kakkospelinjohtaja estää ratakaisut. No sama haminalaisuus vaivaa kyl meitä kakkoskatsomolaisiakin.

Nalle toki natiivi, mutta eipä ole tainnut älyttömästi viuhkahommia tehdä.
 
Viestejä
4,749
Postin mielenkiintoiset valinnat sen kun jatkuu.
Ei taida kasvattajaseuraa enempää liittyä HP:hen.

Niin, tiedetäänkö me edes kumpi tuossa on valinnut? Jotenkin luulisi, että Postin tasoinen pelaaja kyllä lähes pääsisi valitsemaan seuran mihin menee - voihan se toki olla nytkin niin. Mutta ehkä tuo loukkaantumishistoria vaikuttaa asiaan. Ankkureille varmaan mieluisa hankinta.

Olisi Posti varmaan kelvannut HP:llekin vaikka sisäpelin kannalta suurin haaste taitaa olla se 2-3 vaihdon tekijä. Samu Vainikainenhan on kait vielä ilman sopimusta :rolleyes:
 
Tarkkaan harkittu arvioni on: HÖH!!! Taitaa kuulua sarjaan roskaposti. VP näköjään tykkää ottaa "haasteita" rupusarjan porukoilta. Ainakin itselleni on täysin arvoitus, miksi. Eikö hänellä riittäisi tavoitteitä paljon korkeammalle?
 
Viestejä
152
Tarkkaan harkittu arvioni on: HÖH!!! Taitaa kuulua sarjaan roskaposti. VP näköjään tykkää ottaa "haasteita" rupusarjan porukoilta. Ainakin itselleni on täysin arvoitus, miksi. Eikö hänellä riittäisi tavoitteitä paljon korkeammalle?
Viime kauden Ville pelasi Jomassa - ei varsinainen rupusarjan porukka - mutta ei mahtunut joukkueeseen enää välierissä ja finaaleissa. Olisiko tässä syy hakeutumiseen alemman tason joukkueisiin. Lisäksi niinkin triviaali asia kuin raha voi painaa vaakakupissa.
 
Sukulaismies Pekka Harjula, joka voitti KPL:ssä mestaruuden 1976 ja lyöjäkuninkuuden 1977, pelasi kauden 1979 Kauhajoen Karhussa SM-sarjassa. KaKa putosi ja Pekka palasi Kouvolaan.
Nyt muistan kun kerroit. Wikipedia:

Harjula pelasi Pesäpallon mestaruussarjassa ensimmäiset ottelut kaudella 1971, mutta vakituisesti 1974-1982 Kouvolan Pallonlyöjien joukkueessa saavuttaen Suomen mestaruuden kaudella 1976 ja Cup-mestaruuden ja SM-pronssia kaudella 1977. 1978 Harjula pelasi Helsinki-Pesiksessä ja 1979 Kauhajoen Karhussa ollen mukana pudottamassa molempia mestaruussarjasta, jonka jälkeen hän palasi KPL:iin.
Itä-Länsi-ottelussa Harjula pelasi 1977 ja Liitto-Lehdistö -ottelussa 1980. SM-sarjan lyöjäkuninkuuden Harjula voitti kaudella 1977 ollen samalla tehotilaston (lyödyt + tuodut) kakkonen.

Ei näitä vastaavanlaisia kuin Harjula taida löytyä muita. Toisinpäin on ollut enemmänkin liikettä. Ensimmäinen lienee ollut Ilmajoen Kisailijoiden Jussi Kiikeri - aikansa paras pelaaja - joka tuli 1960- luvun alussa KPL:ään (1964?) ja pelasti KPL:lle sarjapaikan.
 
Rupesin penkomaan Harjulan tapauksen myötä tilastoja Kauhajoen Karhun osalta. Samasta kauden 1979 SM-sarjajoukkueesta löytyi myös toinen kymenlaaksolaislähtöinen eli Eero Hattari, jonka on tilastojen mukaan Haminan kasvatti ja pelannut HP:ssä SM-sarjaa ainakin 1972 ja 1973.
Nyt piti soittaa jo sukulaiselle, joka muisteli, että Hattari oli erittäin nopeajalkainen koppari. Uransa kaveri lopetti jo varsin nuorena ja keskittyi opintoihin. Loi myöhemmin menestyksekkään uran liikejuristina. Isä oli kuulemma Haminan vanhoja Suomen mestareita 1940 - ja 1950-luvuilta.
 
Ylös