Supervuoro Verkkolehti »

Hiihto, mäkihyppy ja yhdistetty

Viestejä
550
Parasta näissä kisoissa on, ettei Toni Roponen ollut asiantuntijana. Myös Mikko Hannula voisi siirtyä eläkkeelle selostajan hommista.
 
Viestejä
1,471
Ei saanut Niskanen tänään viriteltyä pitkää kiriä. Ehkä tuon verran näkyi talven vähäinen kilpailumäärä, ja ehkä perjantain hurja viestiosuuskin hieman vielä painoi jaloissa.

Harmillisesti Suomen kärkinimet eivät oikein saaneet viritettyä parasta kuntoa arvoladuille, vaikka eipä sittenkään olisi hirveän montaa mitalia tullut lisää.

Mäkihypyn puolella piristävää oli Rautionahon kolkutteleminen kärkikymmenikköä.
 
Viestejä
550
Viikonlopun pelastus on ollut urheilun osalta 16 vuotiaan Minja Korhosen upeat suoritukset yhdistetyn maailmancupissa. Eilen kuudes ja tänään viides.
 
Viestejä
284
Katselin tänään maastohiihtoa ja ampumahiihtoa pakkaspäivän ratoksi. On tuo maastohiihto paikallaolevan yleisön kannalta paljon mukavampaa seurattavaa. Kaikki halukkaat pääsee ilmaiseksi eturiviin. Ampumahiihdossa joutuu olemaan tuhansien muiden katsojien seassa ja maksamaan paikastaan.

Mutta ihan oikeasti, aikalailla eri meno näyttää paikan päällä olevan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös