Supervuoro Verkkolehti »

Helsingin Roihu 2017

Viestejä
569
keskustelua joukkueesta! viime kauden kahdeksas. saisi helsingin alueella tuo pesäpallo minusta menestyä vieläkin paremmin ja kyllähän miesten puolella puna-mustat oli lähellä nousua ykköseen
 
Viestejä
569
Vs: Helsingin Roihu 2017

"Tuskin kausi 2016 on saatu pakettiin, kun silmissä siintää jo kausi 2017, jolloin tiimi Olli Eronen, Mervi Morgan ja Kirsi Lakaniemi toimivat Roihun Ykköspesisjoukkueen kippareina. Joukkueen kokoaminen on hyvässä vauhdissa ja julkaisemme pelaajauutisia lähiaikoina. Joukkueen pelaajakoordinaattorina toimii Virpi Määttä "

Lainattu Roihun julkaisemasta tiedotteesta
 
Viestejä
15
Vs: Helsingin Roihu 2017

Ykköspesiksen vuoden naislukkarin loikatessa pääradalta katsottuna Helsinkiä pohjoisemman aseman vieressä samaa sarjatasoa pelaavaan joukkueeseen on arvatenkin menetys. Roihu ei pitkään jää tuuleen kytemään, vaan perinteikkään juniorivalmennuksen kautta tyhjä tontti täyttynee nopeasti tyttöjen superpesisjoukkueesta. Lipottarien viitoittamalla polulla Roihukin pelannee sekä tyttöjen superia että ykköspesistä yhdistettynä tiiminä saman osaavan valmennuksen johdolla. Ellei sitten valmennukseen nostettu aikaisempien vuosien lukkarisuuruus innostu jälleen itsekin jatkamaan lautasen vieressä nostelua.
 
Viestejä
569
Vs: Helsingin Roihu 2017

Olisi kyllä mahtavaa nähdä muutaman vuoden sisällä Helsingin Roihu superpesiksessä. kauden 2017 nousija nyt kuitenkin on jo selvillä, Hyvinkään tahko
 

Uuniluuta

Vs: Helsingin Roihu 2017

En usko Nurmon uhoavan nousua, Jalasjärvi on kova Tahkon lisäksi.
 

Valintoja

Vs: Helsingin Roihu 2017

On huhuiltu Färmistä ja nyt kun T-K Vikiö muuttaa pääkaupunki seudulle niin niin...
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös