Supervuoro Verkkolehti »

Höpötysketju

kontiola

Kiitos @LBC. No nyt ollaan oikeassa ketjussa. Vilttiketjussa siis tavallaan eikö vain, vaikka tavallaan kultaketjussa. Sellaista kysyttävää olisi tänään täällä, että mitenhän allekirjoitukseen saisi nuo värit? Yritin lisätä omaani punamustan, mutta enpä onnistunut.

Tosin eilenkin Ruudun kanssa hätiköin. Kone vain jumitti hetken. Kyllähän se sitten onnistui.

Joten yritän nyt kerran ja jollei niitä sielä näy, palaan tai olen palaamatta asiaan tai otan suuresti kiitollisena vastaan teiltä hyviä neuvoja.

Ja koska täällä höpötysketjussa saa hullutella, laitan nyt tänne oikein reteesti erilaisia hymiöitäkin

Voilà
😰🥶
:mad::cool::love:o_O:eek::alien::sick::sleep::unsure::devilish::geek::poop::rolleyes::oops::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::whistle::whistle::whistle::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::giggle::giggle::giggle::giggle::giggle::confused::p:(:p;):D:):giggle:😰😨🥵😶‍🌫️🤬🤯😭😤😩🥺😓🤗🤒👽🤡

👾🤖✌️😻👾☠️💀👻🤡

👳‍♂️👩‍⚕️🧑‍⚕️👳‍♀️🕵️‍♂️🕵️‍♂️🧑‍🌾👩‍🌾🧑‍🍳👩‍🍳🧑‍🚒👩‍🚒👨‍🚒🧑‍✈️👩‍✈️👨‍✈️👸🤵‍♂️🧑‍🎄🤶

🐷
🥎🧩🎹🎼🎖️🏆🥇🎪🎷🎻🚁🚆🚖🦽🎡⛱️🏖️🏝️🏜️🛠️⚒️🔧💛💙❤️🖤🖤🟡🔷🟨🟦🇧🇸🇦🇷🇮🇨🇰🇿🇵🇼🇷🇼🇸🇪🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦
 
Viestejä
11,781
Sellaista kysyttävää olisi tänään täällä, että mitenhän allekirjoitukseen saisi nuo värit?

vastaan vaikka et kysnytkään. Siellä allekirjoituksen muokkauksessa se eka hamburger menu/kolme pistettä pystyssä. Ja sieltä sitten klikkaa se sitä väripalettia ja valkkaa väri tai aina RGB värikoodi hexa koodina HEX Color kenttään. Niitä hexoja voi katsella vaikka powerpointin väripaletista tai vaikka tästä linkistä.

1675680568995.png
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
962
Aina toisinaan työpaikkojen kahvitauoilla tulee puheeksi että lopettaisitko työnteon jos voittaisit EuroJackpotista 20 miljoonaa tai miksei vaikka 90 miljoonaa, joskin itselleni olisi jokseenkin sama asia vaikka voittaisi noista summista kumman tahansa.

Lähtökohtaisesti kerron sellaista itsestäni että olen tavallisessa ammatissa oleva keskituloinen kansalainen. En ole rikas mutta tulen toimeen: laskut saan maksettua ja aina joskus järkättyä itselle jotakin pikkuextraa kuten vaikka vierailen pesispelissä. Ei mulla mitään kalliita harrastuksia ole ja jos saisin ison tupon rahaa, en tiedä muuttuisiko elämäntyylini. Varmaan kävisin jonkun verran enemmän reissuissa ulkomailla mutta rajansa silläkin.

Jotenkin musta tuntuu että en jäisi töistä pois tai toivoisin etten jäisi. Voi olla että sellaisessa tapauksessa jos tulisi pari raskasta työpäivää putkeen niin kynnys lopettamiseen olisi aika matala. Silti, jos mietin vaikka muutamaa viime vuotta niin kivoista jutuista elämässä aika moni liittyy työjuttuihin ja vaikka vain siihen että töissä nyt kuitenkin näkee muuta porukkaa ja niiden kanssa tulee juteltua kaikenlaista päivittäin. Monesti ihan hauskojakin asioita. Luulen että jos upporikastuisin ja jäisin töistä pois niin kaipa siinä aika lailla myös erakoituisi. Se ei olisi kovin kiva asia. Rahan avulla saisi tietty monenlaisia uusiakin tuttuja mutta eipä se kanssakäyminen heidän kanssaan olisi kovin normaalia kuten työkavereitten kanssa olo työpaikalla.
 
Viestejä
1,478
@Kupitkaakkoon äänestän sinua Pesäpalloliittoon kuka sitten ikinä oletkin!
Onpas hämmentävä luottamuksenosoitus, kiitos nyt @kontiola kuitenkin!

Liittoon asti ei ole mielenkiintoa eikä oikeastaan osaamistakaan, mutta lajia koskien pienempänä lyhyen aikavälin haaveena ja tavoitteena on tuomarikortin suorittaminen ja/tai oman seuran junioripuolella toimiminen. Nöyrällä mielellä tässä kyllä olen odottelemassa sopivaa ajankohtaa, kun ei minkäänlaista pelikokemusta ole edes junioripesiksestä, eikä nykyinen tilanteeni vielä tätä edes mahdollista.
 

kontiola

@zala bravissimo! Lienet kuitenkin stanupkoomikko? Hardy, samoin Soliver Hardly.
Siis bisbis (tää ois encore encore kai saksankielisessä maailmassa käsittääkseni)
No nyt katkes sytytyslanka ja ruuti kuivahti eikun kastahti.
Bald! Bis bald. Jatketaan illalla Live Showssa täällä lounaisrannan tuntumassa.
Niin, sanoi siis Oliver Hardy. Ja Stan kuulalaakeri <3 zubumtsibumbonbon! <3
Con freddo, con höpö höpo. Chicochico. Tshintshin.
Cäscais. Käsekase.
Jatkakaa pojjaat, kansan urhokkaat. Toivottavasti tulee joku edes tykkäis. Se ois niin kiva ylläri. Tän kerran...
 
Viestejä
962
Kukapa tuosta @kontiola n postauksesta ei tykkäisi. Yksi iloisimmista kirjoituksista ikinä, yllätyn jos se ei kerää pitkää liutaa kultareunuksin koristeltuja punasydämisiä tykkäyksiä.
:)
 

kontiola

Höpösannuseni, nassut siis oli tark. san.
Tuota.
Ööö.
Niin
Se illan concerto grosso e brutta on pikkuisen hiinä ja hiinä koska nöyrin (t'hän rrrr oikein espanjalaisesti zoimaan zillai ihan behmeeshti, kuten dääl LIIZZABonizzh on dapan.dipiguuu.
Okkei siiis.
Sanonpa kerrankin iahn suoraan:
Enpä ole ihan varma, jaksanko Apocalyptican konserttiin kömpiä, vaikka matka on mitä lyhin. Tarvitsisin nimittäin erittäin kipeäsi unta. Voin toki ihan nopeasti piipahtaa. Panen Lauri Kivisen punaisen Joma pelipaidan päälle ja kannan pesis 100 -olkalaukkua kuin kunniaseppelettä kunnarikujalla.
Tulkaa, oi pliis tulkaa kuin kärpäset parveilemaan luoksemme, niin ilmoittaudun kontiolax ja te sit "zala" nais to meet juu houdijuduu jne. jne. Saattasim pyytää teidä vaikka luokseni lassille. Mango-jusii.
Mut nyt on kolme dundii edessä Nukkuu Ehkä sitten taas jaksasin noin kaksi tuntii valvoo. hiinästi ihan just vaan just. Bombom
 
Viestejä
11,781
@MieVaan on tämän foorumin tekoäly. Voi kysyä mitä vaan, niin vastaus tulee ja tulee vaikkei aina kysykään 🎩

Lisäksi esitetyt vastausoletukset ovat samankaltaisia kuin nykyisten tekoälyjen.

Ne näyttävät vastaavaan kysymykseen tai lausumattomaan kysymykseen. Niissä on mukana lähdeviitteitä, jotka näyttävät oikeilta ja mitenkään ei pysty päättelemään ovatko esitetyt faktat yleisesti hyväksyttyjä faktoja tai edes edes enemmistön mielipiteitä vai vain yksittäinen netissä esitetty toiseen asian liittyvä ajatus/idea vai onko niin kutsuttu tekoäly luonut sen itse netistä löytämänsä kaman perusteella :unsure:

Itse itseäni lainaten :rolleyes:

Lähdekritiikki netissä olevaan aineistoon muuttuujo näiden nykyisten tekstiä tuottavien keinoälyjen myötä entistä vaikeammaiksi. Lisäksi ne varmaan lukee/analysoi itsensä ja toisten tekoälyjen kirjoittamia tekstejä, joka sitten vaikuttaa siihen mitä keinoäly suoltaa ulos. Aidosti uutta ja/tai faktapohjaista tietoa tuottavat tahot jäävät entistä pahemmin vähemmistöön.

Aika näyttää mutta mielestäni nyt näyttää siltä ettei hyvältä näytä.
 

LBC

Viestejä
3,627
Lähdekritiikki netissä olevaan aineistoon muuttuujo näiden nykyisten tekstiä tuottavien keinoälyjen myötä entistä vaikeammaiksi. Lisäksi ne varmaan lukee/analysoi itsensä ja toisten tekoälyjen kirjoittamia tekstejä,
Tuossapa tiivistettynä omat ajatukseni, kun viime aikoina on annettu esimerkkejä tekoälyn muodostamista teksteistä. Ehkä ne joskus kvanttien kehittyessä muuttuvat paremmiksi ja osaisivat jopa lähdekritiikin.

En tosin tiedä, onko toivossa hyvä elää vai ei.
 

Mr. Orange

Tuossapa tiivistettynä omat ajatukseni, kun viime aikoina on annettu esimerkkejä tekoälyn muodostamista teksteistä. Ehkä ne joskus kvanttien kehittyessä muuttuvat paremmiksi ja osaisivat jopa lähdekritiikin.

En tosin tiedä, onko toivossa hyvä elää vai ei.
Mielenkiinnolla jää odottamaan aikaa jolloin hallinto on luovutettu koneille ja joku muu tekee päätökset omastakin puolestani. Varmasti kiintoisia aikoja edessä.

Eikös aiheen tiimoilta taiteilijat ole tehneet monenmoista filmatisointia jne.

Hui.
 
Viestejä
1,478
Mielenkiinnolla jää odottamaan aikaa jolloin hallinto on luovutettu koneille ja joku muu tekee päätökset omastakin puolestani. Varmasti kiintoisia aikoja edessä.

Eikös aiheen tiimoilta taiteilijat ole tehneet monenmoista filmatisointia jne.

Hui.
Todennäköisesti ainakaan monella asiantuntija-alalla lähitulevaisuudessa ei pärjää työmarkkinoilla ilman kykyä työskennellä tekoälyn kanssa/avulla. Tuskin tekoäly kovin montaa työtä suoraan poistaa (ainakaan samaan aikaan luomatta uusia työtehtäviä), vaan ennemminkin se vakiinnuttaa asemansa "työkaverina".
 

Mr. Orange

Todennäköisesti ainakaan monella asiantuntija-alalla lähitulevaisuudessa ei pärjää työmarkkinoilla ilman kykyä työskennellä tekoälyn kanssa/avulla. Tuskin tekoäly kovin montaa työtä suoraan poistaa (ainakaan samaan aikaan luomatta uusia työtehtäviä), vaan ennemminkin se vakiinnuttaa asemansa "työkaverina".
Huh, no sitten voi huokaista helpotuksesta.

Luulin jo että voitaisiin olla aikeissa luovuttaa tuomio- ja täytäntöönpanovalta koneille ja harvoille.

:oops:
 
Viestejä
95
Kura Vedda on Miesten Superpesiksen ensimmäinen pelaaja, jolla ei ole suomen kansalaisuutta. Vedda pelaa
Pattijoen Urheilijoissa.

PattUn manageri Jamo Silliän kommentit:

-Vedda on lyöjäpuolen huippumies, jolta odotetaan 200 lyötyä juoksua ensi kaudella.

Vedda kommentoi:

Hienoa päästä pelaamaan Suomeen. Kiinassa olen jo päässyt harjoittelemaan pesistä. Ododan myös syöväni purkista silliä.

Tervetuloa Vedda! Hän on Kiinan mies.
 

Mr. Orange

Oltuani poissa tässä jonkin aikaa tiedustelisin vain ohimennen että onko nimimerkki #kontiola palannut foorumille ja jos niin millä nimimerkillä.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös