Supervuoro Verkkolehti »

Häirintä pesäpallossa

Mr. Orange

Tässä muuten myös yks kinkkinen juttu. Eli joskushan näitä tekaistaan ilkeilläkseenkin. Vaikka kuinka kuinka sitten syytteet näytettäis perättömiksi, on ko henkilön maine loattu pitkäksi aikaa, usein loppuiäksi... Siksi pitäis myös tuommosista täysin perättömistä tekaistuista syytteistäkin olla joku vastuu?
Erittäin tärkeä pointti @Raumam Kettu
 

Mr. Orange

Ja manageri ei ole ollut päissään katsomossa. Vaan on eläytynyt otteluun ja näyttänyt tunteitaan ja ehkä vahingossa mennyt myös yli, mutta kun ei ole mistä kritisoida nii pitää kritisoida manageria.

Ja pelinjohtajien käytös on ollut asiallista jossei bragge purkausta lasketa. Et vähä liioittelua koko teksti.
Touché!
 

Mr. Orange

Ja manageri ei ole ollut päissään katsomossa. Vaan on eläytynyt otteluun ja näyttänyt tunteitaan ja ehkä vahingossa mennyt myös yli, mutta kun ei ole mistä kritisoida nii pitää kritisoida manageria.

Ja pelinjohtajien käytös on ollut asiallista jossei bragge purkausta lasketa. Et vähä liioittelua koko teksti.
Säkö uskot kaiken mitä täällä palstalla kirjoitetaan😂

Suurim osa kritisoi manageria juuri siksi kun pitää jostain kritisoida ja mielensä pahoittaa. Minusta on hienoa, että näyttää katsomossa tunteitaan ja eläytyy otteluun.
Yllättävää se, että just sinä kaipaat silti rangaistuksia tämän palstan puheiden perusteella.:unsure:
Odottelee mielenkiinnolla vastauksia ko. keskusteluun aiheesta laajasti ansioituneelta foorumikollegalta, jonka kyllä voi olettaa tietävän mitä seuraavaksi sanoo.

Mielenkiintoista.
 

Mr. Orange

Tämä thread on erittäin hyvä vastaus kysymykseen siitä kuinka saada lisää yleisöä pesiskatsomoihin (tai miksi sitä ei sinne ole ilmaantunut).

Sanoisin, että kuten täällä Supervuorossakin on epäilemättä paikoin huomattu, kannattaa vielä lisätä politiikan ja pesiksen yhdistämien toisiinsa hieman rohkeammin, myös täällä Supervuorossa, niin tulosta varmasti tulee. Puolet maailmasta tietävät jo mistä pesis kumpuaa ja he suorastaan janoavat kuulla lisää aiheesta. Eivät ajat niin paljon ole muuttuneet.

Ja lajilla oli suunnittelmissa rantautua suurempiinkin cityihin jotta alkaa mylly pyörii?

Jeah boys. Reaaliteetit kunnossa ja pelkkää asiaa.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Mr. Orange

Jos nyt esimerkeistä puhutaan, niin edellä nähtiin esimerkki, miten voi vetää yhden keskusteluketjun vessasta alas ihan yksin. Jeah boys.
Voisi olettaa, että jotain asiaa on sanottavana jos sitä kerran pitäisi olla sanottavana ettei jää kenellekään epäselväksi?

Tai sitten vaihtaa pelisääntöjä pesisyleisössä vai mitä, ettei kommentoi väärällä tavalla vääristä asioista? Jessus mitä ******.

Jää odottamaan. Ihme himmaamista asian äärellä.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Mr. Orange

Nyt vastauksia kehään ku olisi jo. Siellä on tietoa sillä suunnalla.

Tässä joku neropatti jo yhytti Suomen nykyhallituksen erinomaisuuden samaan threadiin jonkin pesisaiheen kanssa. Olen sitä mieltä että pelkkää asiaa: kuten todettua, yhdistäkää politiikka ja pesis rohkeammin toisiinsa tälläkin foorumilla, sitten voisi alkaa odotella enemmin yleisöä pesiskatsomoihin isoissakin kaupungeissa. Siitä voisi lähteä pesiksen nousu uuteen liitoon.

Sanoohan sen järkikin: enemmistöhallitus = enemmän yleisöä pesäpallokatsomoihin, ok.

Siihen voisi vielä lisätä pari hyvää slogania jotka kestää aikaa. Jeah boys.
 

Mr. Orange

Se ei missään nimessä ole tarkoitus.

Jäävään itseni tästä. Pesen kädet.

Koittakaa pärjätä.
 
Viestejä
88
Ei ole Rytkönen. Sitä en tiedä, tietääkö pelaajan seura vai ei.
Muista, että jos et ilmoita asiasta vähintään seuralle, niin olet osaltasi mahdollistamassa toiminnan jatkumista. Siinä ei uhrin tahto tai ikä paina, koska tuollainen toiminta pitää saada loppumaan heti alkuunsa jo senkin tähden, että uhreja ei tule lisää. Muutenhan tuo touhu voi mennä vielä rumemmaksi.

Jos minä saan yhdenkin ahdistelijan nimen selville, niin se on ihan satavarma, että teen teen ilmoituksen seuralle ja tarvittaessa (mm. alaikäinen uhri) poliisille.
 
Viestejä
281
Suek ei saisi julkistaa nimeä niin kauan kun jutun käsittely on kesken. Jos seura julkistaa, että Rytkönen on sivussa seuran toiminnasta, niin se on eri asia kuin viranomainen julkistaa, että epäillään jostakin. Suek töppäsi tässä.
Tähän vielä sen verran tarkennusta, että Suek ei ole viranomainen. Muut kohdat tästä olikin jo käsitelty aiemmin.
 
Viestejä
2,528
Tähän vielä sen verran tarkennusta, että Suek ei ole viranomainen. Muut kohdat tästä olikin jo käsitelty aiemmin.
Suek ei ole osa julkishallintoa, vaikka se toimiikin 100-prosenttisesti OKM:n rahoituksella ja ohjauksessa. Käytännössä Suekin asema urheilussa on kuitenkin samanlainen kuin julkisella viranomaisella muussa yhteiskunnassa.
 
Viestejä
204
Laitan tähänkin Ulvilan ketjuun kirjoittamani, koska koskee muitakin tapauksia:

Varhainen puuttuminen olisi kaikille paras ratkaisu. Jos asiaan puututaan kun ollaan vasta "rajan" tuntumassa, voidaan ottaa puhutteluun ja selvittää pelisäännöt jos joku ei niitä ole sisäistänyt, tehdä tarpeen mukaan joukkueen sisäiset kurinpitotoimet ja tehtävänmuutokset ja varmistaa että häiritty tuntee olevansa vastedes turvassa.

Jos mennään rajan yli tai toiminta jatkuu, toimet tietysti kovenevat. Se on huonoin vaihtoehto niin häiritylle, häiritsijälle, seuralle kuin koko lajille. Silloin pitäisi selvittää sekin, ovatko jotkut katsoneet asioita läpi sormien, ja kohdistaa sanktioita heillekin.

Haasteita varhaisessa puuttumisessa on seurajohdon valppaus ja se, kuinka tosissaan he asian ottavat Pitää myös luoda sellaiset olot, että tieto varhaisen puuttumisen tarpeesta tulee niille, joiden tehtävä on siitä vastata. Parhaassa tapauksessa "rajatoimintaan" syyllistynyt ottaa opikseen ensi puhuttelusta.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös