Supervuoro Verkkolehti »

Foorumin kasvu jatkuu!

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
3,012
Kiitokset kaikille kirjoittajille ja lukijoille ensimmäisestä reilusta kuukaudesta uudistuneella foorumilla ja uuden ylläpidon vetovuorossa.

Pelkäsimme hieman sitä minkälainen vaikutus näinkin isoilla muutoksilla on foorumin käyttöön, mutta iloksemme olemme havainneet, että keskustelu on lähtenyt hienoon lentoon. Viime viikkoina foorumille on tullut keskimäärin lähes 100 uutta viestiä päivässä, mikä on merkittävästi enemmän kuin viime vuonna samaan aikaan.

Foorumilla päivittäisten kävijöiden sekä päivittäin vierailevien rekisteröityneiden kirjoittajien määrät ovat myös olleet koko ajan kasvussa. Nyt joka päivä foorumilla käy yli 2000 eri kävijää ja kirjoittajiakin vierailee foorumilla toistasataa päivittäin.

Tästä on hyvä jatkaa kohti kauden huipennuksia!

Palautetta, vinkkejä ja ehdotuksia saa lähettää, jos mielessänne on ideoita, miten foorumia voisi yhä kehittää ja aktivoida. Niitä voi laitella joko tähän ketjuun, Ylläpidolle yksityisviestinä tai sähköpostilla yllapito@supervuoro.com.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös