Supervuoro Verkkolehti »

Alavuden Peli-Veikot 2020

Viestejä
3,201
Noh Lohi kuitenkin on tällä hetkellä se seura, johon Kirin lahjakkaimmat junnut ensimmäisenä pääsevät. Lohi pelasi kaksi vuotta sitten ykköstä ja rosteri on isolta osin pysynyt niiltä ajoilta kasassa. Lohi kyllä pelasi tuon kohtaamisen aika täysin kakkosjoukkueella ja Alavus ei ainakaan meikäläistä vakuuttanut vielä, aika isoja harppauksia pitää vielä ottaa, jotta säilyminen olisi realistista.

Mistä Alavuden kokoonpanon näkee? Pelasiko se ykkösmiehistöllä?
 
Viestejä
8
Mistä Alavuden kokoonpanon näkee? Pelasiko se ykkösmiehistöllä?
Kovasti yritin ennen peliä kokoonpanoa kaiken maailman someista etsiä, mutta APV ei mihinkään ollut sitä tiedottanut. En APV:n pelaajia oikeastaan tunne kuin muutaman, enkä usko, että pelasivat parhaalla rosterilla läheskään. APV:n facebook toisaalta kertoo, että kyseessä oli myös leiriviikonloppu, joten uskon aika ison osan ykkösjoukkueena pelaajista olleen matkassa.
 
Viestejä
4,767
Mitenkäs APV:n pelit viikonloppuna meni ja ketä joukkueessa pelasi?
En ollu katsomassa pelejä. Simon Kiri -APV 0-2 (2-5 ja 1-4?) Korjatkaa joku jos oon väärässä toisen jakson tuloksesta. Simon Kirin APV kuitenkin voitti puhtaasti. Ankkureita vastaan kerkesivät pelaamaan vain yhden jakson minkä Ankkurit voitti 11-10. Ottelun lopuksi pelasivat vielä kotarit mikä päättyi tasan 1-1.
 
Viestejä
3,478
Missä muuten APV pellaa kotipelinsä? Onko kuin lähel Tuurin kyläkauppaa?
Ihan vaan, jos osuis peli, ja etenki Loimaan peli sopivast kohdal. Ja jos yleistilanne antaa myöten yms yms :)
 
Viestejä
4,767
Missä muuten APV pellaa kotipelinsä? Onko kuin lähel Tuurin kyläkauppaa?
Ihan vaan, jos osuis peli, ja etenki Loimaan peli sopivast kohdal. Ja jos yleistilanne antaa myöten yms yms :)
Kentän nimi on Monttu ja osoite on Kirkkotie 10, 63300 Alavus. Google mapsin mukaan Tuurin kyläkauppa on noin 7 km päässä.
 
Viestejä
69
Olihan kova peli Haminaa vastaan toissapäivänä. Kovasti ollut kahdessa ekassa pelissä tuomarit ja ehkä eniten syöttötuomari kotipeleis pelaajien ja yleisön arvostelun kohteena.
Ei toki ihme, kun APV:n eka kotipeli oli Sotkamoa vastaan, missä Komulaisen Aapo(ei mene kauan, kun ottaa Väliahon paikan Superin joukkueesta, sen verran lahjakas kaveri) sekoitti melkoisesti kotijoukkueen kaaripeliä ja välillä myös syöttötuomarin hommia.

Myös Haminan Matias Hangasmaa osasi hommansa toisessa APV:n kotipelissä, mutta ihan samanlaista sirkusta ei ollut.

Tsemppiä tuomareille tuleviin peleihin ja itse toivon, että Mahlamäellä alkaa käydä lyönti keppiin vielä paremmin.
 
Viestejä
69
Paikan päällä katsottuna, niin molemmilla oli ulkopeli kunnossa ja jännitystä riitti loppuun asti Montulla.

APV:n lukkarilla(Toivola) pysyi tolppa hyvin lautasella, mikä aiheutti ongelmia Lipolle, kun taas vastaavasti Lipon(Keski-Petäjän) taktiset väärät ja matalan rajamailla olevat syötöt teki samoin APV:lle.

Ekalla jaksolla APV:llä oli kyllä paikkoja useampaakin kuin kahteen juoksuun, mutta kotiutus tökki. Lipolla taas hieman oli ongelmia saada miestä kolmoselle ja Hallasuo ei päässyt lyömään kovin monta kertaa ottelun aikana.

Toinen jakso näytti menevän jo Lipolle, mutta viimeisellä tasoittavalla Mahlamäki sai lyönnin osumaan kohdalleen ja löi hyvin taakse. Sitä en muista, menikö ihan puhtaasti läpi, mutta kunnaria ei ainakaan lähtenyt yrittämään, kun Rantamäki ja Rantakangas toi voittoon tarvittavat juoksut kyseisellä lyönnillä.

Yhteenvetona voi todeta, että Montusta ei helpolla pisteitä saa, mutta kyllä huomas senkin, miksi Lippo on kärjessä. Onnea heille tuleviin koitoksiin.
 
Viestejä
9
Vaikuttaako Jymy-Jussien loukkaantumistilanne APV:n kokoonpanoihin ?
Vähempi ollut viime peleissä Jymyjussien miehiä rivistössä. Ritolan lisäksi tais Kannuksessa olla Teppo kopparina.

Kanalan loukkaantumisen vuoksi Rantala on pelannut Vimpelisssä, joten ainakin hän on varmaan huomenna sivussa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös