Supervuoro Verkkolehti »

Alajärven Ankkurit 2020

Viestejä
2,625
Eilisen apv-pelin pelaajien keski-ikä oli tasan 19 ikävuotta. En tiedä itse onko koskaan ollut ykköspesiksessä tai superpesiksessä näin nuorta joukkuetta missään harjoitus- tai sarjapelissä.

IPV ainakin yritti 2012 pelata varsin nuorella joukkueella Ykköspesistä. Eihän se häävisti mennyt. Alkukaudella vanhimmatkin pelaajat olivat A-ikäisiä. Toisaalta 1998 samainen seura oli jopa lähellä nousua, vaikka keski-ikä oli tuskin edes 20 vuotta.
 
Viestejä
1,822
Muuan Kari Kallio teki debyytin aikuisten sarjoihin Vähänkyrön Viestin joukkueessa 1980-luvun alkupuolella 16-vuotiaana - siihen aikaan toiseksi ylimmällä sarjatasolla, suomensarjassa. Samana kesänä naisten puolella sarja-debyytin teki 15-vuotias Katja Saari, myös VäVi:ssä. Tämän lausun ääneen siksi, että nuorille urheilullisesti lajakkaille pitää antaa mahdollisuus, eikä väheksyä seurojen kasvatustyötä. Alajärvellä on ainakin Matti Iivarisen aikana annettu suuri arvo juniorityölle. Toivottavasti suuntaus jatkuu. :)
 
Viestejä
45
Niinpä niin,tosi hyviä junnuja on tullut,mutta ei oo kaikki ihan mennyt nappiin,onhan Iivari tehnyt kovaa työtä,ja varmaan ihan hyvä nuorten parissa kasvattajana,muttei enää kyllä aikuistenparissa kummoinen kaveri,eiköhän tuo turha spekulointi riitä jonkun hyvyydestä/huonoudesta,kaikella on puolensa.Antaa Matin nyt tehdä Mansessa hyvää työtä ja keskitytään me Ankkureissa tähän hienoon porukkaan ja hyvään taustatyöhön,nyt ollaan hyvällä tiellä ja varmasti nähdään Ankkurit vielä kolmenvuoden sisällä ylimmällä sarjatasolla.
 
Viestejä
11,744
Niinpä niin,tosi hyviä junnuja on tullut,mutta ei oo kaikki ihan mennyt nappiin,onhan Iivari tehnyt kovaa työtä,ja varmaan ihan hyvä nuorten parissa kasvattajana,muttei enää kyllä aikuistenparissa kummoinen kaveri,eiköhän tuo turha spekulointi riitä jonkun hyvyydestä/huonoudesta,kaikella on puolensa.

Otsikon viereetä eli täysin Ankkurien nykytilan sivuuttaen hajahavaintona, että jos vanhempi Iivarinen ei ole kummoinen kaveri aikuisten parissa niin onhan se sääli Koplan kannalta kun kaksi vuotta hukkasi Iivariseen ja sai saaliksi vain pronssia ja hopeaa.

Mitä olisikaan tullut tulokseksi jonkun aikuisten pelinjohtajan kanssa. Se, että samalla rungolla ennen Iivarista ei tullut parempaa tulosta on tietty ihan sattumaa.
 
Viestejä
45
Kyllä mievain on asian ytimessä,hyvä havainto ettei tullut tuon kummoisempaa menestystä huippusakilla.Mentäskö vain eteenpäin niinkuin Juti asian ilmaisi.
 
Viestejä
123
Kyllä mievain on asian ytimessä,hyvä havainto ettei tullut tuon kummoisempaa menestystä huippusakilla.Mentäskö vain eteenpäin niinkuin Juti asian ilmaisi.
Et sitten tainnut Rämä ihan ajatuksella lukea tuota MieVaan viestiä.. Kyllähän Masa on huippuäijä oli sitten junnujen tai aikuisten kanssa tekemisissä.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
45
Kyllä sen ajatuksella ihan luin.Tiedän ihan varmaan paremmin kuin monikaan muu kirjoittaneesta asiasta,kuka ja mikä on hyvä johtaja,kehittäjä.Menkää jo eteenpäin asiassa.Matti on näyttönsä antanut ja kaikkea hyvää joka väljähtänyttä pesäpäpalloa jaksaa ja viittii viedä ja kehittää eteenpäin.Jaksamista ja viittimistä kaikille jotka laittaa kortensa kehiin.On helppoa arvostella,mutta jos ja kun kysytään vaikka seuratyöhön,kyllä löytyy syitä olla siihen lähtemmättä mukaan,arvostelijoita ja tekijöitä kyllä riittää kirjoittajissa,,no se siitä.Pian rapa haisoo ja poijat pääsee ulkoruokintaan näyttämään taitojaan.Eipä muutakuin Ankkurit hyvään menestykseen,meillä on nyt pitkästä aikaan hyvä malli tekemisessä.
 
Viestejä
11,744
Asia toki riippuu käytetyistä mittareista ja tavoitteista. Raato Summanenhan oli aikanaan maajoukkueessa kait kiistatta urheilullisesti mitattuna menestyvä valmentaja mutta ilmeisesti ihmisenä melko paska. Sai kuitenkin joukkueesta irti enemmän kuin moni muu.

Kun en pyöri nurkissa niin voi vain arvioida menestyksen perusteella.
 
Viestejä
45
Kylläpä korona iski tälläkkin palstalle,no ihan hyvä saapi urheilu vetää vähän happea,no enpä
pistä pahitteeksi.
 
Viestejä
150
Onhan tämä koronakriisi pirullista joka suuntaan, niin yrityksille, yhteisöille ja ihan vaan ihmiselle. Jotenkin vaan tuntuu että Ankkureilla tuntuu kuitenkin olevan jokseenkin asiat olevan hyvin. Näyttävät saaneen kovia pääyhteistyökumppaneita. Toivotan omasta puolesta tsemppiä jokaiselle tässä taistelussa.
 
Viestejä
45
Eihän meitä korona lannista,tästä selvitään ja noustaan entistä ehompana uusia haasteita kohti.Kun nuoret miehemme ja naisemme selvisivät sodasta,ja koronaa ei voi edes verrata siihen taisteluun,me suomalaiset on opittu taistelemaan ei meitä helposti mikään nujerra.Ollaan positiivisia ja vahvoja,kaikille tsemppiä,yhdessä olemme vahvoja.
 
Viestejä
45
Siinä jammussa on varmaan se pesiksen tulevaisuus.Ihan sama asia jos vaikka Luoman Kalevi tekis paluun,kaikella kunnioituksella Kalea kohtaan,ei muutakaan tullut mieleen:unsure:
 
Viestejä
587
Kale oli Jimiin verrattuna pelimies. Ajat ja peli on vaan niin paljon muuttuneet että saisivat Peltomäen kanssa tyytyä ihan vaan katsomaan peliä kiikkustuoleistaan
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös