Supervuoro Verkkolehti »

Alajärven Ankkurit 2020

Viestejä
424
Sasu Iivarinen on huippuluokan tekijä ykköspesiksessä sisällä ja ulkona. Arvioin, että Ankkurit saa jalkeille yhden sarjan kovimmista kärjistä ja Sasu leventää sen kotiutusosastoa. Ankkurien isoin kysymys on ulkopelissä, jossa b-junnuista nousevat pelaajat joutuvat nostamaan eniten tasoaan ja muutenkin joukkue on pelannut vähän yhdessä. Kokonaisuutena Ankkurit taistelee kuitenkin jopa paikasta karsintaan. Kuopio ja Oulu ovat kovimmat porukat ja Hamina seuraava, mutta muiden kanssa Ankkurit on täysin kilpailukykyinen eivätkä lyömättömiä ole nuo kolmekaan.
 
Viestejä
100
Sopimus ilmeisesti mahdollistaa tarvittaessa Sasun siirtymisen superiin:
"Sopimuksen teko Sasun kanssa vei hieman enemmän aikaa, sillä hän halusi ensinnäkin ”saada hieman happea” edellisen kauden jäljiltä ja toiseksi kirjauttaa sopimukseensa mahdollisuuden kauden aikana, seuran kanssa yhteisellä päätöksellä, siirtymisestä johonkin Superpesisjoukkueeseen."

Joka tapauksessa jatko Ankkureissa hieno juttu!

 
Viestejä
3,179
Tuntuu olevan hyvä meininki tuossa ankkureitten nuoressa porukassa! Facebookissa oli kuvia pelaajista ja näyttää pojat olevan kovassa kunnossa

Huh, nyt ei tuu kaudella mitään hätää vastustajien kanssa. Tää vhk kannattaa pestata saman tien valmentajaksi, kun näkee poikien kunnon pelkkien kuvien perusteella.
 

Porthos

Niin, pelataankohan Alajärvellä ens vuonna sitä ykköspesistäkään? Käsittääkseni tämän vuoden puolella piti kerätä 100.000e ettei tule konkurssia, perjantaina oli kasassa jo n.13.000......:unsure: Ja kuukaus kerätty....
 

itämaantietäjä

Henri Heikkinen nähty juoksu reeneissä monarilla.Onks AA vai Alavus ens kesänä?

Ei ainakaan Alajärven Ankkurit! Alavuden (Ankkureihin) menis kyllä heittämällä. Eiköhän Henri pelaile kuitenkin vaan kieli poskessa salibandya siellä monarilla.
 

Väkkärä

Ei ainakaan Alajärven Ankkurit! Alavuden (Ankkureihin) menis kyllä heittämällä. Eiköhän Henri pelaile kuitenkin vaan kieli poskessa salibandya siellä monarilla.
Eipä taida Ankkurit ykköstä pelata......Henri Heikkinen sopii hyvin Ankkureiden suomariin.
 

Reino Realisti

Jos tavoitetta, 100 000 euroa, ei saada kokoon, koko keräys on periaatteessa turha. Seura ei pelastu, mutta velkojat saavat rahat. Näinkö?
 

Tasa-Masa

Voiko se noin mennä? Sehän olisi lahjoittajille todella huono homma. Kickstarter-hommissa maksetut rahat palautuvat lahjoittajalle, jos tavoitesummaa ei saada kasaan ja homma kaatuu.
 
Viestejä
273
Jos tavoitetta, 100 000 euroa, ei saada kokoon, koko keräys on periaatteessa turha. Seura ei pelastu, mutta velkojat saavat rahat. Näinkö?
Jotenkin tuntuu että Ankkureita ei tällä keräyksellä pelasteta. Ellei sitten jotkut lähde isommalla summalla sponsoroimaan. Mutta ei taida sellaista mesenaattia löytyä. Kuitenkin velkaa jää reilusti vaikka keräys onnistuisikin, milläs keinolla toiminta saadaan tuottavaksi. Ei tuo ykköspesis taida olla rahasampo. Ja tuskin ne tiedotustilaisuudessa ehdotetut tanhut hoiskon maamisseurallakaan ole sitä.
 
Viestejä
11,744
Ei ykköspesis ehkä ole rahasampo mutta ei siellä kuitenkaan ole mahdotonta hankkiutua velattomaksi. HP:lla oli käsittääkseni melko reilusti velkaa toissa superivierailun jälkeen eikä naisten putoaminen myöhemmin superista kait ainakaan helpottanut tehtävää. Tällä hetkellä seura on on kuitenkin ollut jo useita vuosia oman ilmoituksensa mukaan velaton, joten ei tehtävä mahdoton ole. Jos kohta ei se helppokaan liene ja onhan nuo Ankkurien yhteydessä esitetyt summat isoja.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös