Supervuoro Verkkolehti »

Alajärven Ankkurit 2019

Viestejä
55
Hallasuo olisi ihan hyvä valinta toiseksi kotiuttajajokeriksi Mikkolanahon kaveriksi. Ei mikään huono juttu ollenkaan.

Hallasuo on kyllä ehdottomasti hyvä kotiuttaja. Ankkureissa on vain Mikkiksen jälkeen vielä Joonas Riihimäki ja sitten oma juniori Martti Viitasalo jotka pystyisivät antamaan tarvittavaa tulitukea. Ei Hallasuo minusta niin paljon parempi ole että nämä kaksi pelaaja voidaan sivuuttaa.
 
Viestejä
141
Hallasuo on kyllä ehdottomasti hyvä kotiuttaja. Ankkureissa on vain Mikkiksen jälkeen vielä Joonas Riihimäki ja sitten oma juniori Martti Viitasalo jotka pystyisivät antamaan tarvittavaa tulitukea. Ei Hallasuo minusta niin paljon parempi ole että nämä kaksi pelaaja voidaan sivuuttaa.
:ROFLMAO: Näyttää olevan oma lehmä ojassa ja pahasti. Vähintäänkin ajetaan mopolla moottoritielle. Onko Make edes menossa Alajärvelle? En minä ole kuullut ainakaan.
 
Viestejä
484
Ankkurien twitterissä; Tänään klo 13.00 siis pressitilaisuus jossa julkistetaan valtaosa pelaajasopimuksistamme ym... Tätä voisi kutsua vaikka ensimmäiseksi aalloksi
1f609.png
Pysykää kuulolla!
 

Leila

Lisäksi joukkueen vahvuuteen nuoria lupauksia. Aleksi Joensuu Kossusta, Martti Viitasalo oma juniori ja Eemil Peltomäki Vimpelistä. Muutama hankinta saattaa vielä tulla ulkopuolelta,näin kertoi ankkureiden pj!
 

Onnimanni

Onkohan Ankkureiden talouspuoli millä mallilla? Ajattelin et onko mahdollisuuksia vielä ”eliitti”hankintoihin..
 

Janus

Tiedotustilaisuudesta poimittua:

Yli-sissala 2+1
Pukkinen 1
Haukkala 1+1
Särkinen 2
Penninkangas 2
Keltikangas 2
Mikkolanaho 1
Koivusalmi 1

Sasulla ollut "mietintämyssy päässä", mutta "olettaa sopii, että istuu vahvuuteen".

Uudet:
Piispanen 1
Hallasuo 1
Keski-petäjä 2
Mäki 2

+ A poikia

Viitasalo 2
yms.

+ "haisuja" eli 1-2 on vielä keskusteluissa

Pelinjohto "vielä vähän auki".
 

Joustikki

Nuo Peltomäki ja Joensuu ovat vahvistukset.....niille joukkueille josta lähtevät.
 
Viestejä
484
Jaahas, semmoinen joukkio. Olisi sitä juoksuvoimaa enemmänkin pitänyt saada, toivottavasti sitä sitten on noissa "haisulla" olevissa pelaajissa. Se spesialisti numerolle 2 tuntuu olevan täysin mahdoton tehtävä löytää Ankkureihin, ehkä Severi Piispasesta sellainen voisi kehittyä, ellei haisuleista sellainen ole ehdolla.

Kieltämättä tulevalla pelinjohdolla on hikinen sarka edessä etenkin ulkopelin suhteen; Keski-Petäjä, Haukkala, Piispanen, Yli-Sissala ja Pukkinen ovat lähtökohtaisesti vahvoilla räpylään, muutoin on sitten aika ongelmallista. Jouni Mäki lienee kiinni 3-kopparin paikassa (ellei ... ) ja Sasu Iivarinen (mikäli jatkaa) 2-vahti. Etukentälle Haukkalan pariksi toistaiseksi ehdolla Särkinen tai Keltikangas ja samat 3-vahdiksi.

Kun jokerikolmikossa varmuudella pelavat Mikkolanaho ja Hallasuo, jäisi kolmas paikka Penninkankaalle, vaikka puhtaalle etenijäjokerille olisi enemmän tarvetta.
 
Viestejä
55
Eli Mäkisen ja Heikkisen voi lisätä poistuneiden listalle. Mäkistä tulee hieman ikävä, mutta Heikkisen paikka näyttää kykynsä tuli ja meni.

Kyllähän tässä kokonaisuudessan kävin vähän kuten pelkäsinkin. Joukkueeseen mukaan tulleet pelaajat eivät mielestäni ole miltään osin poistuneita pelaajia parempia. Väliahon, Kleemolan ja Oravan kohdalla vähän hävittiin, mutta muuten fifty-sixty. Nopeutta ehkä tuli hieman lisää. Piispanen mennee aika lähelle Koivusalmen vauhtia. Keski-Petäjä on kuulemma myös ihan kohtuullinen etenijä. Mäkinen olisi ollut jokerina monikäyttöisempi kuin Hallasuo. Jouni Mäestä en osaa olla mitään mieltä, mutta jos koppariksi suunniteltu niin Viljon saappaat voi olla aika väljät.

Jos jotain hyvää haluaa hakea niin nyt on edustusjoukkueen lisäksi A- ja B-juniorit ja lisäksi oma joukkue suomarissa.

Ehkä tämä vielä tästä jos pelinjohtajaksi vaan saadaan oikeasti joku osaava henkilö.
 
Viestejä
223
Näin amatöörinä kyselen saadaanko tuosta kasaan kärkeä jolla tehdään tilannetta. Jotenkin kaipaisin myös kotiuttajaa numerolle. Tietysti joukkue ei välttämättä vielä tuossa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös