Supervuoro Verkkolehti »

Alajärven Ankkurit 2018

Viestejä
77
Sillanpään lyöntivalikoima kentällepääsyyn liian yksitoikkoinen. Pari toivotaan toivotaan yritystä pystärillä väliin. Jos ja kun ne ei meinaa upota, niin kopilla pois. Ykköset hihassa toivoisi näkevän monipuolisempaa lyöntiarsenaalia (näpit, hidastetut, pomput jne.). Jomapelissä näpytti kerran itsensä kentälle. Tällaista “kiimaista” ulkopelin haastamista toivoisi lisää. Jos jalkoja vaan saadaan kentälle, niin uskon, että Ylisissala, Kleemola ja Pukkinen hoitelee pesiä täyteen. Lyöjistä ryhtiä toivoisi Mikkikselle ja Oravalle. Mäkinen pääosin esiintynyt edukseen mailassa.
Ulkopelissä Väliaho lukkaroi pääosin mallikkaasti. Näppien hakuun soisi hieman aktiivisuutta. Liian usein lyhyet tippuu melkein kaarelle ja elettäkään näppien perään menemisestä ei ole nähtävissä. Helpottaisi etukentän pelaamista, sillä noista lukkarin varpaille tippuvista palloista on hankala muuten tehdä paloja… Kunhan vaan Kleemola saadaan takas, niin ulkopeliinkin saadaan yksi tärkeä palanen lisää.
Pienet asiat ratkaisee, mutta hyvä tästä vielä tulee. Ollaanhan “huonollakin pelillä” edelleen piste per peli tahdissa.
 
Viestejä
1,733
Tässä vaiheessa toivoisin aidosti rohkeita ratkaisuja ja tärkeimpänä niistä että Mikkis lähetetään vaikka suomariin hakemaan vauhtia tekemiseen. Kapteenilla ei tee tällä suoritustasolla YHTÄÄN mitään. Mikkiksen huono suorittaminen vaikuttaa negatiivisesti myös muiden suorittamiseen.

Ihmetellä täytyy missä on Riihimäki ankkureiden jokeri osastolta? Siinä olisi nuori kaveri joka lyö vaarallisesti. Mikkolanahon toivotaan, toivotaan kuperilla ei tehdä superissa eikä ankkureissa yhtään mitään.
 
Viestejä
55
Ihmetellä täytyy missä on Riihimäki ankkureiden jokeri osastolta? Siinä olisi nuori kaveri joka lyö vaarallisesti. Mikkolanahon toivotaan, toivotaan kuperilla ei tehdä superissa eikä ankkureissa yhtään mitään.

Jokeriosastolle Pennaria tarvitaan koska tolpat hihoissaan etenevän Sillanpään suoritusvarmuus kentällemenoissa on 50% ja Kleemola toisena kärkiukkona on ainakin toistaiseksi sivussa. Rami Mäkinen puolestaan on ollut joukkueen parhaimpia sisäpelaajia aina ollessaan jokerina. Käytännössä Joonas pääsisi mukaan vain jos Mikkis tohdittaisiin laittaa sivuun.

Saa nähdä kuinka kauan Ismo Ankkuri tohtii vielä luottaa Mikkolanahoon. Vai pitäisikö Mikkiksen itse kapteenina ymmärtää että homma ei nyt omalta osalta toimi ja ottaa pieni huili joukkueen eduksi.

Talven aikana kerätty hyvä pöhinä on kovaa kyytiä muuttumassa täydelliseksi katastrofiksi...
 
Viestejä
20
Herrat Ankkuri ja Jaatinen vastaavat peluutuksesta,mutta koska tämä lienee avoin foorumi niin maksavana katsojana laitan minäkin lusikkani soppaan. Loukkaantumiset sotkevat aina kuviota,niihin totuuden nimissä Ankkureilla ei ole varaa materiaalin kapeudesta johtuen. Mihinkään paniikkiin ei ole syytä, uskon vahvasti,että parantuneet talviharjoitteluolosuhteet kantavat vielä hedelmää. Pelejä pelataan kuitenkin koko ajan ja pisteet ovat kultaakin kalliimpia. Mielestäni niitä kalastelemaan pitäisikin ryhtyä, kun vain joukkueen terveystila antaa myöden, seuraavassa ryhmityksessä:
1.Sillanpää
2.Kleemola
3.Yli-Sissala
4.Pukkinen
5.Orava
6.Haukkala
7.Mäkinen
8.Iivarinen
9.Väliaho

10.Penninkangas
11.Riihimäki
12.Mikkolanaho
 
Viestejä
27
Suunnilleen samaa mieltä taulupojan kanssa, ehkä lyöntijärjestys pikkuisen toisen lainen, mutta Särkinen penkille ja Mäkinen ulkopeliin ja Riihimäelle ainakin muutaman pelin ajan mahdollisuus näyttää lyöntitaitonsa. Jos pelinjohto ei reagoi tämän hetken tilanteeseen, niin pitäisköhän jaoston tehdä jonkinlaisia johtopäätöksiä pelinjohdon suhteen.
 

köppä

Vain Alajärvellä on edelleenkin varaa pelata huonomalla joukkueella kuin sillä olisi mahdollista. Farmista esim. löytyy 4-5 parempaa kuin....tiiätte kyllä.
 
Viestejä
27
Ei oo kyllä tietoa ketkä 4-5 farmissa pelaavia olis parempia, joten laitappa köppä nimiä pöytään. Mielestäni tämän päivän kokoonpano alkaa olla paras mahdollinen ????
 

köppä

Oletko huolestunut käynyt katsomassa farmijoukkueen peliä? Jos et niin et tosiaankaan tiiä. Ihan pari nimeä sulle ja muillekkin: Riikilä, Rantakangas, Toivola.......
 
Viestejä
55
Köpältä jäi Tepontorppa mainitsematta... :-D

Kotiuttajan puuttumiseen ollaan todellisesti herätty. Nyt on jokeriosastolle ladattu liki raskain patteri: Riihimäki, Pukkinen, Mikkolanaho. Kleemola jälleen pelikuntoinen. Tällä kokoonpanolla pitäisi kyllä taistella voitosta jymyjusseja vastaan.
 

köppä

Tuossa olisi sinne lyöntipuolelle iskijöitä eikä lehmän hännällä huiskijoita.....mutta piiri pieni pyörii...hamaan loppuun saakka.
 

köppä

Nyt näyttää hyvältä tällä ykkösnyrkillä 10 - 2 jusseja vastaan! Vieläkö on varaa pelata hunommalla joukkueella mihin olisi mahdollisuus?
 

Pööpö

Eipä ollu hääviä peliä..taaskaan.. ei ollu hyvä ryhmitys/paras kokoonpano! Onhan tuo käsittämätöntä jo. Alkaa kausi näyttää samalta kun viime vuonna. Ankkuri veks! Uus pj kehiin jostain ja vauhilla. Mikkis the huippu kotittaja veks! Herätys!!
 

köppä

Takatukalle sen verran ettei Peltomäen Tepon poijat vielä Superiin...mutta varmaan ajallaan.
 
Viestejä
484
Semmosta sähläämistä tällä kertaa :confused: - mitähän siellä ylipainehallissa on talvella puuhattu :unsure: - kai Ankkureilla on maanantaina uusi pelinjohtaja :alien: - saataisiin vielä edes vähän uutta toivoa kauteen (y)
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
3,012
Kannattaa muuten rekisteröityä, niin ei tarvitse odotella, että joku Ylläpidosta ehtii viestit tarkistamaan ennen julkaisua :)
 

Zei Zei

Kuulaako siellä on viime talvi työnnetty Ismon johdolla? Nyt näyttää siltä että pallon tilalla on käytetty kuulaa ja mailana rauta(putki)vartista lekaa. Räpylät näemmä otettu "kaiketi" käyttöön vasta keväällä Karhun palloon siirtymisen yhteydessä.

Vastaavasti Ismo repinyt rautaa salilla siihen malliin että nyt höyhen kevyt viuhka merkkeineen vaihtuu keskenkaiken tuulenpuuskan yhteydessä.
 
Viestejä
14
todellakin raskain patteristo mukana :D Mikkolanaho joutais vaihtoon, aika turisti on ollut alkukaudella. Iivarinen pois ulkopelistä kun ei räpylä tahdo pitää, vastusja saa häneltä helppoja juoksuja/läpilyöntejä.
 
Viestejä
139
Peli katsottu ja TV-kuvan perusteella ainakin kaksi miestä on ihan väärässä paikassa kun ulkopelissä mukana ovat. Sieppari ja kakkoskoppari pahiten epäonnistuivat. Pienistä ei tule paloja ja kakkoskopparilta hörpähti muutama helpohko läpi.

Ankkurien pelihan näytti ekan jakson jälkeen ihan ok! Eka jakso tietysti lopahti mutta toinen jakso oli jo pelin näköistä. Kyllä tuolla suorituksella "päävastustajilta" voittoja tulee. Väliaho pelaa hyvin, Mikkolanaho on siinä hilkulla että alkaa napsumaan kunnolla. En minä nyt tämän perusteella vielä pyyhettä kehään heittäisi
 

Imatran iita

todellakin raskain patteristo mukana :D Mikkolanaho joutais vaihtoon, aika turisti on ollut alkukaudella. Iivarinen pois ulkopelistä kun ei räpylä tahdo pitää, vastusja saa häneltä helppoja juoksuja/läpilyöntejä.
Lyönti voimaa ankkuri halusi ja sitä ei tapahtunut.väärät ulkopelipaikat olivat ankkureilla. Ei niitä juoksuja tule ainoastaan jokereilla,pitää myös taitolyöjiä käyttää kotiutuksissa.
 

Imatran iita

Juoksu voimaa löytyy jokeri osastolta ankkureilla ei lyöntivoimaa lainkaan.kahden kärjen käyttöön siirrytty.koppari osasto sama kuin eilen ei muutoksia.hyvä ankkuri 😂😂
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös