Supervuoro

[Äänestys] Vuoden foorumilainen 2020

Viestejä
2,597
Korona oli pysäyttää keskustelun hallikauden jälkeen, mutta niinpä vain saatiin kausi pelattua, ja ensi viikonloppuna kausi päättyy. Pesisristeily on peruttu ja valitettavasti pesti jää Silja Europalla jakamatta, mutta kunniaa ja kunniaa riittää täälläkin. Ylläpito on luvannut teh Voittajalle pesisaiheisen kirjapalkinnon!

Jokaisella yksi ääni, kelle sen annat?

On tullut aika äänestää, kuka kruunataan?
 
Viestejä
755
Jokaisella yksi ääni, kelle sen annat?
Yksi? Eeei.
Elk - sellaista analyysia, että oksat pois.
Hyvinkään ketju - kermojen kermaa.
Nuori sossu - luo Hyvinkään keskustelun edellytyksiä
Mr. Madizine - ei koskaan petä
Hakki ja Marducan - intohimoa!
Ylläpito - koska ei täällä kukaan muukaan ilman sitä olisi
LBC - tekstejä, joita aina alan lukea vähän pelokkaasti "minkä viiltävän älykkään osuvan huomion se tällä kertaa teki ja elegantisti ilmaisi?"
MieVaan ja Tilastoniilo - instituutioita, sen ymmärtää jo vastatullutkin.
Tikka - saa minut aina hyvälle mielelle.
Artsi - koronavuoden laatu- ja määräpalkinto.
Risti - olisi mennyt tosipaljon kivoja linkkejä ohi ilman Ristin panosta.
jjjjussi ja Isompi Jii - heittäytymistä eikä liian ryppyotsaisesti

EDIT: no hyvä on, sanon Elk.
VIELÄ YKS myöhäinen EDIT: Tää on häirinnyt niin paljon, että pitää vielä lisätä: @zala! Mainio keskustelija!
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2,597
Äänestys seis, koska tuli noin paljon vaihtoehtoja tuohon ensimmäiseen kontiolan postaukseen. Olisi ihan hyvä pohjustuskin ketä täällä oikein postailee.

Mitä sanoo @Ylläpito. Olisiko esim. 3 ääntä per käyttäjä.
 
Viestejä
1,190
Viestien tykkäysten perusteella se olisi jäsen MieVaan (724), mutta hänet valittiin viime vuonna, joten annan oman ääneni toiseksi eniten tykköyksiä keräneelle Artsille (668). Top-20 tykkäyslista linkissä-> Highest reaction score
 
Viestejä
755
Eiköhän voida mennä ihan perinteisellä palkintopallilla eli voi äänestää yhdelle ykkössijan, toiselle kakkossijan ja kolmannelle lohdutuksena pronssia.
Siinä tapauksessa oma rivini
1. Elk
2. Mr Madizine
3. Tikka
 
Viestejä
2,252
Sikäli paljon porukkaa täällä nykyisellään, että olisihan näitä voinut nyt ainakin viisi kappaletta listata. Pahaksi onneksi ei tule kauhean monia säikeitä nykyisellään niin tarkkaan seurattua, että osaisi mitään syväanalyysia aiheesta tehdä. Laitetaan nyt kuitenkin vaihtelun vuoksi eri käyttäjiä kuin viime vuonna. Vakaana pyrkimyksenä suosia sellaisia skribenttejä, joiden tuotoksissa on jotain sisältöä ja jotka eivätkä pyri pelkästään hyssyttelemään.

1. LBC
2. Elk
3. Velmuli

Toivottavasti mielikuvani näiden kavereiden sisällöntuotannosta oli suunnilleen oikea. Kunniamainintoja olisi voinut jakaa useitakin mutta ei nyt vain jaksa.
 
Viestejä
169
Arvotaan: Grainger tai Hakki; siis G/H, G/H, G/H, G/H, G/H, G/H, G/H, G/H, G/H, G/H, G/H, G/H... Ja arvonnan ONNELLINEN VOITTAJA ON... HAKKI!!!

Molemmilla on tosi asialliset kommentit, kiihkotonta analyyttista tekstiä eikä mitään tunteisiin menevää [mennyttä] urpoilevaa paatosta... Lohdutuspalkinto monille muillekin; mutta kun vain yhden voi valita, niin...
 
Viestejä
169
Jaa, täällä mennäänkin perinteisellä juoksentelu-, hyppely- ja viskelyurheilun mallilla!

No, siinä tapauksessa kärki on:
1. Hakki
2. Grainger
3. Viuhkamies

Viimeksimainitun ansiona on, että hän ymmärtää, minkälainen kansallinen häpeä on, että Jyväskylässä ei ole pesiksen korkeimman tason miesjoukkuetta, ja ETTÄ koska pudottaminen voidaan tehdä kabinettipäätöksellä, niin myös nostamiseenkin pitää kyetä kabinetissa!
 
Viestejä
517
Arvotaan: Grainger tai Hakki; siis G/H, G/H, G/H, G/H, G/H, G/H, G/H, G/H, G/H, G/H, G/H, G/H... Ja arvonnan ONNELLINEN VOITTAJA ON... HAKKI!!!

Molemmilla on tosi asialliset kommentit, kiihkotonta analyyttista tekstiä eikä mitään tunteisiin menevää [mennyttä] urpoilevaa paatosta... Lohdutuspalkinto monille muillekin; mutta kun vain yhden voi valita, niin...
Kaikki on voittajia.Minä se en ole ainakaan.Oon intohimoinen ja mulle ainakin urheilu menee tunteisiin, siis hyvällä tavalla.Mun Suosikki on Kontiola.Hänen kommentinsa tekee aina iloiseksi.
 
Viestejä
47
1. Mievaan - Listan ykköspaikka irtoaa yksinomaan Kotimaan politiikka ketjun viesteillä; Kuinka voikaan hypätä tuon tasoisen keskustelun virtaan älykkäillä ja faktapohjaisilla kirjoituksilla?

2. Ropster

3. Ylläpito - Hyvää tekemistä sen eteen, että jokseenkin "ei niin nykyaikainen" kuluttajakunta foorumilla pysyisi aisoissa sekä löytäisi linkkien avulla pesismateriaalin pariin.
 
Viestejä
169
Kyllä pesikseen voi suhtautua intohimoisesti ja tunteella, mutta se ei saa estää tietynlaista analyyttista viileyttä. Eli että ei mollata muita, ei ilkuta epäonnistumisista, ei nälvitä eikä käytetä alatyyliä. Nämä nyt ensimmäisenä tulevat mieleen. En ole itsekään viileä analyytikko, mutta arvostan niitä, jotka sellaisen hallitsevat.

Ja kuten mainitsin, muitakin on jotka kunniamaininnan ansaitsisivat. Huumorikärjistykset ovat ihan piristäviä...
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös