Supervuoro

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä ÅåPee

 1. Kempeleen Kiri 2021

  Just näin. Pelinjohtajaksi tarvittaisiin vaativa urheilullisuuden nimiin vannova hahmo jolla olisi pokkaa ja karismaa ravistella tätä kulttuuria. Plus kapteeni joka omalla esimerkillään asettaisi rimaa ja vaatimustasoa korkealle päivittäisessä tekemisessä.
 2. Kempeleen Kiri 2021

  Tuossa urheilijana elämisessä on kyllä pointtia, mallia voisi ottaa lätkän puolelta vaikka Marjamäen tai Mannerin opeista. Kesällä harmitti kun kovan ottelurumban aikaan pelureita näki paikallisessa ja torirannassa "palauttelemassa" ja sitten yllättäen peliesitykset notkahtivatkin huomattavasti.
 3. Kempeleen Kiri 2021

  Eiköhän nämä pelaajavaihdokset ole kuitenkin muutos parempaan? Kauden aikana täällä moni valitteli että samoilla miehillä painetaan vuodesta toiseen samoin tuloksin. No nyt miehiä vaihtuu ja tiettävästi laatua on tulossa. Toivottavasti ostomiesten lisäksi alkaisi löytyä myös omista junnuista...
 4. Kempeleen Kiri 2021

  Sitä kannattaa kysyä mieheltä itseltään.
 5. Kempeleen Kiri 2021

  Tulee tulee. Lähiviikkoina julkaistaan sopimus. Korhonen sieppari, Määttä 1-vahti, Hepokangas 3-vahti. Ei huono
 6. Kempeleen Kiri 2021

  Hieno juttu 👍
 7. Kempeleen Kiri 2021

  Jotain huhuja Kouvolan suuntaan ollut. Mutta sopimus voimassa 2021. Pitäisi siis pelata ensi kaudellakin Kempeleessä.
 8. Kempeleen Kiri 2021

  Kärkietenijää tarvittaisiin. Lassilalla menty kauan, liian iso kuormitus yhdelle miehelle, ei toimi. Koivisto on väläytellyt, riittäisikö taso ja tasaisuus pelata koko kesä numerolla 1? Olisiko joku uusista pelaajista uusi kärkimies?
 9. Kempeleen Kiri 2021

  Joku tämmöinen "esisopimuspelaaja" voisi ehkä sitten olla, en tiedä. Sarkkirannan suunnassa kyllä huhutaan vahvasti että ensi kauden joukkue on ollut jo jonkun aikaa kasassa ja julkaistaan kun kausi päättyy.
 10. Kempeleen Kiri 2021

  Voihan naapuriseura olla vaikka PattU. Jussila ainakin meni manseen. Kekiin ei ollut tulossa missään vaiheessa. Liposta en osaa sanoa.
 11. Siirtohuhut 2021

  Jussila oli vuosi sitten liian kallis mies Kekille ja on edelleen. Tuskin on tänä vuonna käyty mitään neuvotteluja. Eiköhän Manse julkaise sopimuksen muutaman tunnin päästä.
 12. Kempeleen Kiri 2021

  Epäilen vahvasti että Liposta ei siirry kekiin ketään. No, lähiviikkoina nähdään miten käy.
 13. Siirtohuhut 2021

  Tästähän on liikkunut enemmän tai vähemmän varmaa huhua jo pitkään.
 14. KPL 2021

  Ossi pelasi tällä kaudella paljon pirteämmin edellisiin vuosiin verrattuna. Rooliin nähden löi mukavasti juoksuja ja kotiutusprosentti oli ihan hyvä. Toivotaan Ossille menestystä Koplan paidassa!
 15. Kempeleen Kiri 2020

  Ossi Meriläinen koplaan. Toivotaan Ossille menestystä uudessa joukkueessa! Jos Pele ja Masa jatkavat kekissä niin oikeastaan lyöjätilanne nyt selkiytyy. Koivisto koppariksi ja numerolle 1, Pele ja Masa Jokereita lyömään äijää kotiin.
Ylös